bart322 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Dziala, dziala - tylko skopiuj linki i wklej recznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 A, to takie czary ;) EDIT: Czyli w sumie na bazie starego boxu mozna zrobic nowy, otwarty. Trzeba tylko ten filtr przymocowac do podstawy... Dobrze kojarze, czy to znowu kawa na mnie dziala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiplash666 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 A, to takie czary ;) EDIT: Czyli w sumie na bazie starego boxu mozna zrobic nowy, otwarty. Trzeba tylko ten filtr przymocowac do podstawy... Dobrze kojarze, czy to znowu kawa na mnie dziala? dobrze kombinujesz, ale po co niszczyc stary box skoro plyte mozna sobie dociac z jakiegos twozywa :) wladowac filtr i masz http://arena-mc.torps.net/torsten/Min%20Fa.../reneairbox.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Lipa :( umie wycinac tylko kwadraty. EDIT: Cholera, nawet sobie nie zdawalm sprawy, ze moja Apa tak fajnie chodzi :) http://www.youtube.com/watch?v=f8uQH_iZmSg 6:10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiplash666 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Lipa :( umie wycinac tylko kwadraty. EDIT: Cholera, nawet sobie nie zdawalm sprawy, ze moja Apa tak fajnie chodzi :) http://www.youtube.com/watch?v=f8uQH_iZmSg 6:10 tlucze sie jakby miala sie rozleciec :icon_razz: dzisiaj nie zdazylem, jutro zapodam fotki z airboxem i chyba tez bede przerabial :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 tlucze sie jakby miala sie rozleciec :icon_razz: HAHA tzn ze chodzi tak jak powinna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiplash666 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 ktos wie gdzie dostane takie doloty do kominow ?? link pipes chcialbym sobie pociagnac swoje tak pod zadupek :) i druga sprawa, czy tylko w mojej palko tak lata dolny kolektor ??, nie powinien byc gdzies jakos przymocowany ?? a nie trzymac sie tylko nan tych sprezynakach, moj jest tylko podwieszony i lata na boki jak zyd po pustym sklepie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 dzisiaj nie zdazylem, jutro zapodam fotki z airboxem i chyba tez bede przerabial :icon_mrgreen: I co i co i co... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiplash666 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 I co i co i co... :) nie zrobilem bo mi sie aparat spi*** , w karzdym razie pasuje ale przydalo by sie zeby wyzszy byl, ponoc od TLs bylby idealny, przynajmniej zdaniem mojego kumpla bo taka jezdzil i wie jak wyglada filtr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Koles smiga TLka, hmm.. chyba na nastepna ustawke wezme zestaw kluczy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiplash666 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Koles smiga TLka, hmm.. chyba na nastepna ustawke wezme zestaw kluczy :icon_mrgreen: nie mow ze na wyspach jeszcze smigacie ?? :icon_eek: , co do pomysla to daj znac czy pasuje ten od TLki :) to tez bede przerabial airbox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Na wyspie jest roznie, niestety Aberdeen od kilku dni jest pod sniegiem, wiec lipa :( Kumpel mieszka jakies 50km od miasta, niestety nie wiem kiedy sie z nim zobacze, ale jakis pomysl juz jest. Apropos :) Stoje dzis rano w korku do pracy, patrze w lusterko a ktos po sniegu na crosie popierdziela :D :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Co nie co o airboxie i imitacji rene, niestety po angielsku: http://www.apriliaforum.com/forums/showthread.php?t=195807 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor88 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 przegladam te forum juz czesto i nie miałem nigdy okazji sie odezwac.. jestem szczęśliwym posiadaczem Sl1000 Jestem z białegostoku i mam do was pytanie czy ktoś wie gdzie mozna kupic pług do sl-ki bo nasz aukcje sa puste a na ebayu szukałem i nic niestety nie znalazłem..prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 jestem szczęśliwym posiadaczem Sl1000 Widac po avatarze :icon_mrgreen: Witaj, Masz na mysli polski ebay czu np UK? Wiem, ze na brytyjskim czasem sie pojawiaja. Jesli sie nie myle to produkuje je Skidmarx, jak i Aprilia. Mozesz tez poszukac w sekcjach na sprzedaz na forach UK, np, tutaj i tu. I pytanie odemnie: Jakie epromy macie zalozone? Mam kominy Blueflame, zazwyczaj otwarte, airbox bedzie mial obcieta gore (imitacja Evo). Znalazlem cos takiego, za 15 funtow, czemu nie... :icon_biggrin: , ew napisalem jeszcze do Gabro, zobaczymy co odpisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi