Soft Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 (edytowane) Wiem dobrze że każdy z Was próbuje (ja kilka razy dziennie) .... wrzucić 6-tkę w Dragstarze 1100 ..... Czy komus się udało :-) Edytowane 10 Czerwca 2007 przez Soft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek szabla Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 nie tylko w drag starze...normalka-człowiek zawsze chce więcej TOMEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fate Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Nom.. brakuje... czasem wrzuca się 5 dwa razy... :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włoszku Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Nom.. brakuje... czasem wrzuca się 5 dwa razy... :icon_biggrin: A co ja mam powiedzieć? W VT600 mam 4 biegi! Ileż to razy próbowałem tą 5-tke wrzucić.. Ach... Ale kiedyś bedzie wiecej.. Napewno :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xedos1 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Sam często zastanawiam się czy mam 4 bieg czy już 5 i często zdarza mi się szukanie 6 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Mi sie zdarza włączać 7 bieg w Suzie GS a bynajmniej upewniam sie ze juz nie mam wiecej biegow i jadę na 6. W skuterach jest dopiero lipa bo nie ma żadnej dźwigni.hehe. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 A co ja mam powiedzieć? W VT600 mam 4 biegi! Ileż to razy próbowałem tą 5-tke wrzucić.. Ach... Ale kiedyś bedzie wiecej.. Napewno Mam to samo uczucie... bardzo 5tka by sie przydala zwlaszcza gdzies przy 80 / 90 km/h.No ale gdybysmy mieli motorki z 1996 roku to 5ty bieg by byl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riccardo Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Dlatego podoba mi sie rozwiazanie w nowych HD - zapinasz szostke i zapala sie kontrolka - przydaloby mi sie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) Dlatego podoba mi sie rozwiazanie w nowych HD - zapinasz szostke i zapala sie kontrolka - przydaloby mi sie :D Nosz, to dopiero rozwiazanie na miare 21-go wieku! :icon_mrgreen: Mialem taka kontrolke w Hondzie z 1984-go roku.... Edytowane 11 Czerwca 2007 przez Worriot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riccardo Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Nosz, to dopiero rozwiazanie na miare 21-go wieku! :icon_mrgreen: Mialem taka kontrolke w Hondzie z 1984-go roku.... No bo wiadomo ze Harleye sa na "stare" sprzety stylizowane :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 No bo wiadomo ze Harleye sa na "stare" sprzety stylizowane :clap: :icon_mrgreen: :D ;) Zgadzam sie...te szerokie laczki z tylu, szesciobiegowe skrzynie, kontrolki ,walki wyrownowqazajace, to kopiowanie stylu Hondy, Kawasaki itp. z lat 80-tych :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 kurde, myślałem że tylko ja tak mam i nikomu się nie chwiłem, a tu masz .... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 no cóz...HD nie kopiuje japonii tylko to jest normalny postęp technologiczny który dotyka nawet HD. hehe. A walki wyrownowazające są po to żeby kierowca nie spadł z maszyny.hehe.a wiecie ze HD jako pierwszy wprowadził el. rozrusznik do serujnych maszyn? Juz w latach 50/60-tych. I do tego 12V instalacje....wtedy to byl postęp.hehe. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteksax Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 no cóz...HD nie kopiuje japonii tylko to jest normalny postęp technologiczny który dotyka nawet HD. hehe. A walki wyrownowazające są po to żeby kierowca nie spadł z maszyny.hehe.a wiecie ze HD jako pierwszy wprowadził el. rozrusznik do serujnych maszyn? Juz w latach 50/60-tych. I do tego 12V instalacje....wtedy to byl postęp.hehe. jeszcze troche i doczekamy się autopilota w moto :) a co do biegów, to nawet gdybyśmy mieli ich 10 to zawsze będziemy chcieli zapiąć kolejny.ale ale ale......., jest na to sposób! Cały czas pamiętać, myśleć, koncentrować się i skupiać na jakim biegu jesteśmy : ) ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 oj koncentrowac sie, lato, upalypanienki prawie nago po chodnikach a ja i tak szukam 6-tki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi