siarka Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 witam wszystkich.dzisiaj właśnie stało się. nabyłem swój pierwszy motocykl. ;)miałem problem ze zdecydowaniem się czy kupić Virago 750 czy Vulcana o takiej samej pojemności.Wcześniej chciałem Virago ale jednak nabyłem Vulcana rocznik 92 :rolleyes:Może dlatego że motocykl jest w stanie bardzo dobrym, a może dlatego że w ostatnich dniach nie mogłem znaleźć godnej uwagi Virażki... a pieniążki zaczęły rozchodzić mi się w zastrzaszającym tempie. :(Tak więc postanowiłem postawić na Vulcana.I wiecie co ? Nie żałuję i nie sądzę abym kiedykolwiek to robił :biggrin:Wiem wiem, dzisiaj zrobiłem nim tylko 10 km, a moja pierwsza jazda o mało się nie skończyła się wywrotką .... ale powiem Wam że po tych 10-ciu km kiedy już nauczyłem się ruszać, zmieniać biegi i w ogóle, kiedy wyczułem go , wtedy to właśnie poczułem że to jest to :biggrin:Teraz stoi u mnie w pokoju, błyska chromami i tak mnie nęci abym posiedział przy nim, abym jeszcze raz poczyścił chromy, abym jeszcze raz usiadł i ruszył ....A za oknem ulewa :(Przed zakupem myślałem że jest on za duży dla mnie, dla człowieka który nigdy nie jeździł, że będę się bał i Go nie opanuję ... ale teraz wiem że to bzdura i nie ma co kupować jakiegoś pierdzidełka na swoje pierwsze moto ...Mam nadzieję że przed nami wiele bezwypadkowych kilometrów ;) Pozdrawiam wszystkich :biggrin: PS. Gulgot z rury wydechowej normalnie zwalił mnie z nóg :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Gratulacje i wiele ciekawych kilometrów życzę. Oczywiście prosimy (-my :biggrin: ) o foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 gratulacje :biggrin: również przyłączam się do prośby o zdjęcia. szerokiej drogi i dużo radości z jazdy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Pogratulować zakupu :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Gratulacje i smigaj, oby ci sluzyl jak najlepiej Maly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Nic, tylko pogratulować męskiej decyzji i zakupu. Sezon ma być dłuuugi i sprzyjający do jazdy na moto, więc będziesz miał dużo radości :smile: Foty jak najbardziej welcome ;) Apropo pierdzidełka... każde moto mające mniej niż 1000 to pierdzidełko :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soft Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Ja również gratuluje A teraz kubeł zimnej wody.... tak jak w małżeństwie .... po pierwszym zachwycie zaczniesz dostrzegać małe wady, potem większe i większe ..... a póżniej myśleć o rozwodzie... (nie dotyczy to vulcana - piszę ogólnie) Ale niech noc poślubna trwa i trwa.. Jeszcze raz gratulacje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Gratulacje i odrazu ci powiem ze po 10 kilometrach napewno go nie wyczules :D , jezdzij ostroznie, nie popisuj sie i nie ryzykuj bo nie wartoSzerokiej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki38 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Gratulyje i żeby moto ci sł służyło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Gratulacje i śmigania bez żadnych przykrości :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowaleon Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 (edytowane) Gratulacje i odrazu ci powiem ze po 10 kilometrach napewno go nie wyczules :icon_mrgreen: , jezdzij ostroznie, nie popisuj sie i nie ryzykuj bo nie wartoSzerokiej drogi Popieram... Ja swoją Virowką zrobiłem już 1500 km i kiedy myślałem, że już mnie nie zaskoczy to okazało się, że w deszczu nawet z prędkości 30-40 km nie da się zbyt łatwo zahamować... teraz szukam półki dolnej dla mojego słoneczka :icon_biggrin:...dlatego, jak mawiał mój kolega: "Niech Ci się nie wydaje, że już umiesz jeździć" i za każdym razem na motor siadaj z pokorą... to gwarantuje, że zsiadał będziesz z uśmiechem :icon_mrgreen: Zapomniałbym, WIELKIE GRATULACJE Edytowane 10 Czerwca 2007 przez kowaleon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamzap Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Gratulację dobry wybór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włoszku Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Gratuluje i jak paru poprzedników przede mną, przestroga dla początkującego: Jakieś dwa tygodnie po nabyciu moto czułem się już tak pewnie, że myślałem iż jestem mistrz, a tu gleba przywróciła mi świadomość jaki cienki ze mnie Bolek. Pokora, to jest właśnie to, co powinno uratować Cię przed upadkiem.Szerokiej drogi :icon_mrgreen: Pozdrawiam :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WWaldi Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Gratuluje wyboru i życzę tylu powrotów ile wyjazdów. Tylko nie mów że go wyczułeś, motocykl ma 2 koła i nigdy nie wiadomo do końca jak zachowa się w różnych warunkach , wiec przede wszystkim naucz sie pokory i rozwagi. Jak po 2 przejeżdżonych sezonach powiesz że już go czujesz...... bedę skłonny dać temu wiarę. powodzenia i szerokiej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) Gratulacje z okazji zakupu ;) :icon_mrgreen: I jezdzij spokojnie, bo jak poprzednicy pisza 10 km to nie jest jeszcze wyczucie sprzeta.Nie wiesz jak przyspiesza, jak zachwuje sie przy gwaltownym hamowaniu, jak cie "wozi" jak tira wyprzedzasz i wiele innych rzeczy ....I skoro jestes gdzies z okolic warszawki to moze tak jakies spotkanko i pochwalenie sie sprzetem ??? :D Edytowane 11 Czerwca 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi