BartekJ Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 (edytowane) W nocy z piątku na sobotę ( z 8 na 9 czerwca) 2007 roku, w Gdańsku-Oruni, w okolicach ulicy Równej, skradziono Husqvarnę WR 250. Rok produkcji 2000, numer ramy: FCGH301AAYV000787. Cechy charakterystyczne:- brak mocowania prędkościomierza i stacyjki,- brak jednej śruby mocującej pokrywę zaworu wydechowego - z lewej strony silnika,- zaklejone wyżłobienie od dźwigni zmiany biegów w małym deklu sprzęgła,- przebieg licznikowy ok 60 km,- dorobione tulejki pod uszczelnienie łożysk piast w obu kołach,- lekki wyciek z lewej lagi,- kierownica Renthal,- nowy kopniak,- nowa tylna lampa na diodach,- na boczkach mumery startowe "277",- opony tył Pirelli Scorpion, przód MEFO FIM.Telefon kontaktowy do właściciela - Jarek Stachowski 501 012 332, albo najbliższy komisariat policji. Link do aukcji: http://www.allegro.pl/item201690903_husqva...liwe_raty_.html Mam nadzieję, że zwrócicie uwagę na dość charakterystyczny motorek. Jarek wielu osobom z Forum udzielał pomocy, może i jemu uda się pomóc w kłopocie. Pozdrawiam. Edytowane 9 Czerwca 2007 przez BartekJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 chu*owa sprawa.Ale zauważyłem,że to już nie pierwszy przypadek kiedy ginie motocykl, który jest wystawiony na allegro. Hmm, ja mam pytanie czy np. dzień wcześniej u właściciela w/w sprzęta nie byli jacyś chętni kupcy, którzy chcieli sprzęt obejżeć itp. Była kiedyś sytuacja,że facet chciał sprzedać indiana.Przyjechali do niego kolesie,żeby sprzęt zobaczyć.Powiedzieli,że fajny , i że za kilka dni przyjadą go kupić.A dziwnym trafem w nocy z tego dnia na następny, ktoś tego indiana zaj**ał.!!! TRZEBA BYĆ OSTROŻNYM.!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Nie, nikogo nie było. Teren strzezony, zamkniety-zrobili dziurę w płocie i przrzucili motocykl przez ogrodzenie. Prawie 2 godziny szedłem za rwącymi sie śladami-przepadły gdzieś w rejonach gdańskiej olszynki.Uruchomiłem wszelki kontakty jakie są możliwe, mam nadzieję że będzie efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Nagłośnij sprawe wszędzie gdzie tylko się da.Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 a moze podawałes zainteresowanemu adres aby przyjechał obejrzec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Motocykl odnaleziony, finał sprawy zakończony pomyślnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 :biggrin: Jakie okoliczności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Motocykl odnaleziony, finał sprawy zakończony pomyślnie.Powiedz coś więcej... www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qReK Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 a co ma mówić, pogadał zkim trzeba i motor sie odnalazł co tu gadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 a co ma mówić, pogadał zkim trzeba i motor sie odnalazł co tu gadac A co ty jestes jego rzecznik prasowy?? czy moze w calej akcji brala udzial twoja mafia cukierkowa ze jestes tak dobrze poinformowany ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) Nie mam rzecznika, sam odpowiem-motocykl jest i już. Szczegóły są nudne jak flaki z olejem, nie ma o czym gadać. Szczególnie że tak właściwie to motocykl jest już sprzedany. Reset, było/minęło trzeba dalej jeździć i pamietać o tych którzy kochają motocykle, ale brak im kasy :buttrock:, a rączki od tej miłości robią się zbyt lepkie. Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez jarek s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 mogles napisac co i jak, zawsze to ktos by sie dowiedzial a tak ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 (edytowane) A tak co?Nie wszystko z tego nadaje sie do publicznego opisywania, zreszta nie wiem jaki kto miałby z tego opisu pożytek. Edytowane 1 Października 2007 przez jarek s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi