wawrzyn15 Opublikowano 1 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2003 Pisze po raz drugi czy trzeci na ten sam temat...nie mam pojęcia jaki motocykl chciałbym dosiadać po NSRce...wiem, że odpadają choppery, a najlepiej gdyby był to jakiś fajny naked albo motocykl turystyczno-sportowy...Tych modeli jest tyle, że ciężko wybrać.(tymbardziej, że prawdopodobnie będzie to motocykl do maksymalnie 6 tys.zł, chyba że wygram w totka, ale takiej opcji nie przewiduje)....moje propozycje to: -Suzuki GS500 (raczej nie bo ma tylko 10 kucyków więcej niż NSR, chyba że na 1 sezon)-Suzuki GSX600F (w sumie troche spora moc bo 50 koni więcej niż NSR no i cena)-Suzuki GSX550EF (dość rzadko spotykany)-Yamaha XJ600 (ewentualnie Diversion, cena)-Yamaha YX600Radian (tych to w ogóle nie widać a pozatym strasznie mocny)-Honda NTV 650 (cena)-Honda CBX550F-Honda CB450S-Kawasaki GPX600R-Kawasaki GPZ500S Pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 1 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2003 Moim zdaniem poprostu powinieneś kupić taki na jaki trafisz (tz. jak trafi ci się jakaś okazja), ale ja bym wybrał GSX600F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Września 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Września 2003 Dodaj do listy np Kawasaki ER5 - można trafić w niezłej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 1 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2003 Kup zdławioną GSXF (moc zdaje się ok 60 KM). Możesz jeszcze poszukać ER5 (jak radzi Dominik), albo CB500 (57 KM), chociaż ceny Hondy niskie nie są to można coś trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 1 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2003 Jeśli masz żyłkę sportową (sądząc po twoim poprzednim moto), a chcesz również pojeździć turystyczanie to GSXF jest optymalnym rozwiązaniem. Do turystyki świetnie nadaje sie XJ600. Jednak prawo rynku wtórnego jest takie, że prawdopodobnie kupisz to co akurat wpadnie Ci w łapy w zadowalającym stanie. Na ra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi