maciek251 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 ciekawe ile ludziów bedzie? zapowiada sie ciekawie,grile jednorazowe sa w polsce a jakze: bierzesz 2 cegly i jakas tacke na to kladziesz pomiedzy te cegly :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Hej, Być może uda mi się wygospodarpwać trochę czasu i też przybędę :) Pzdr, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 grilla jednorazowego niestety jeszcze nie widziałem na oczy, nie wiem czy będzie w Wawie do kupienia. Mój grill jest raczej turystyczny, ale powinien wystarczyć. Mieszkam na tyle blisko Tesco, że spacerek z grillem mi nie zaszkodzi :) bardziej zaszkodzi plecak pełen :) Mówiłem o Powsinie, bo ktoś wcześniej wspominał taką inicjatywę :flesje: jednorazowe grille można kupić nawet w tesco, natomiast skoro mamy chętnego do przytargania "prawdziwego grilla", to chyba nie ma się czym martwić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) bardziej zaszkodzi plecak pełen :flesje: Pelen plecak :flesje: jescze chyba nikomu nie zaszkodzil, chyba ze .................. " dajemy ognia do odciecia" jak to chopaki na Ukrainie mowili :flesje: No to widzac ze Polska jeszcze daleko za reszta ........... jesli chodz np. o te grille jednorazowe.Fajna sprawa bo pakujesz takie czyste cudo do auta, nad jeziorkiem odpalasz a potem zuzyte wywalasz do kosza. Moze nabede jeszcze dzisiaj jeden i przywioze :) Hej, Być może uda mi się wygospodarpwać trochę czasu i też przybędę :) Pzdr, Aga Licze na Ciebie :) Bo w sobote jeszcze .............. dzieciaczki :lalag: :crossy: Edytowane 12 Czerwca 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 ognisko jest 15 czerwca. co do zakupów-jak znam życie i tak połowa ludzi będzie je robić w tesco, choćby ze względów praktycznych-po co dźwigać piwo z drugiego końca Warszawy jak się po drodzę jeszcze ugrzać może ;) poza tym myślę, że tradycyjnie wylądujemy pod murem zajezdni, a nie na polance. bo to bliżej do metra i w ogóle. ale to się jeszcze w razie czego ustali. To tam mozna palic ognicha? chyba to ciut nielegalne, nie? A czy jak chodzi o grill to mozna nabyc takie "jednorazowe" grille juz z wynglem :P i satka na której sie pieszcze ?W Jukeju pelno takich jest wlasnie z mysla o wypadach. Taki grill po skonczeniu sklada sie w kostke i do kosza.A czemu mamy kulac sie do Powsina ???Jest akcja: ognisko na Kabatach i juz. Czy tam pod sciana stacji metra. :biggrin: Wsio rawno, wazne aby sie spotkac i cos :DMajkel to jest Polska a nie Jukej wiec nie wszystko ze zgnilego kapitalizmu jest juz dostepnelub w odpowiednich ilosciach :biggrin:Jak mowisz o lesie Kabackim (tam gdzie sie pali ogniska) to de facto jest to Powsin :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Ja będę z Wami duchem w piątek, a w sobotę się widzimy. Nie wiem czy wszytskich poznam ze zdjęć, ale mam nadzieję że się jakoś odnajdziemy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 To ja znowu Jarząbek :P czyli Kate, która się nie zalogowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 A tak na marginesie to bede mial koszulke forumowawiec mam nadzieje, ze mnie rozpoznacie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Swietnie Belgu ze bedziesz. :) W koncu sie spotkamy. :biggrin: Twoj staruszek tez ??? :eek: To ja znowu Jarząbek :) czyli Kate, która się nie zalogowała Te Jarzabek ????Co to za pożadki ??? ;) Ty lepiej nie "duchuj" ( bez skojazen :P ) tylko staw sie osobiscie :D Jak mowisz o lesie Kabackim (tam gdzie sie pali ogniska) to de facto jest to Powsin :) To kurna, Powsin czy Kabaty bo to zmienia postac rzeczy !!!! :biggrin: Przecia nie bedziem na piechote dralowac do Powsina przez pół lasu !!!! :evil: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 ogniska w okolicy lasu kabackiego, pali się z dwóch stron. W powsinie - około 2 km, na piechotę. Nie jest to jakaś strasznie duża odległość, oraz od strony kabat. Albo za murem metra, albo w okolicy przedłużenia ulicy Zaruby jest polana gdzie można takie ognicho zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 No i wszystko jasne :biggrin: Co Kabaciarz to co innego :lalag: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Te Jarzabek ????Co to za pożadki ??? :wink: Ty lepiej nie "duchuj" ( bez skojazen :biggrin: ) tylko staw sie osobiscie :lalag: Nie dam rady. I tak w sobotę przepadną mi zawody pływackie, żeby być na zjeździe. Piątek odpada i trochę za daleko :( Mam tylko nadzieję, że się znajdziemy w sobotę.Do zobaczyska P.S. Proszę za mnie jedną kolejkę wypić w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 P.S. Proszę za mnie jedną kolejkę wypić w piątek. tylko jedną ? :wink: Jeszcze jedno, gdyż dopiero zauważyłem kawałek, że palenie ognisk w tym miejscu może być nielegalne. ze 4 razy byłem na ogniskach w tej okolicy i tylko raz przyjechała policja, jak słup ognia sięgał 10 m :biggrin: :lalag: . Poprosili o przesunięcie ogniska dalej od lasu, ale nic nie wspominali o legalności. (było to około 2 lata temu) później robiliśmy grille i ogniska (takie z umiarem) i nikt nam nie zwracał uwagi. Ostrzegam tylko przed otwieraniem browarów, zaraz po wyjściu z tesco i spacerowaniu z nimi po okolicznych osiedlach. Dużo policjantów tam mieszka, w związku z tym dużo policjantów patroluje okolice. Raz mało nie zapłaciłem mandatu. browarki najlepiej odpalić po opuszczeniu terenu zabudowanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 tylko jedną ? :D Ostrzegam tylko przed otwieraniem browarów, zaraz po wyjściu z tesco i spacerowaniu z nimi po okolicznych osiedlach. Dużo policjantów tam mieszka, w związku z tym dużo policjantów patroluje okolice. Raz mało nie zapłaciłem mandatu. browarki najlepiej odpalić po opuszczeniu terenu zabudowanego. Mandatu za picie piwa nie należy przyjmować. Władze chcą zedrzeć zań 100zł a jak nie przyjmiesz i sąd grodzki rozpatrzy sprawę w trybie zaocznym wpakują grzywne w kwocie 50zł czyli dwukrotnie niższą niz mandat :icon_rolleyes: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Jestem bardzo zdezorientowany... Nie wiem co gdzie i jak. Kolega Swiru jest offline a od innych dowiedziec sie nie moge. Czy mogl by mnie ktos doprowadzic do ogniska ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi