przemek3578 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 WITAM!!! - zastanawiam się czy na Naszym FORUM jest ktoś jeszcze z Opoczna W ostatnim czasie a właściwie w tym sezonie pojawiło się dużo więcej motocykli różnego rodzaju na drogach naszego miasta - ale z tego co zaobserwowałem większośc z nich jeździ bezcelu po mieście w tą i spowrotem... Pomyślałem sobie,że moglibyśmy się zgadac i zorganizowac jakieś wspólne wypady po okolicy,polsce itd. :smile: POZDRAWIAM ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Przemekponieważ jeżdżą wciąż bez celuto nie mają czasu dyskutowac na forumale bądź dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 WITAJ Galar Ty Byku!!! Niestety ale chyba masz rację... :) Co tam u Ciebie? - kiedy zawitasz w moje strony - ZAPROSZENIE jest nadal aktualne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 witam Przemek,kurde mieisac temu przejezdzałem przez Opoczno jadac na zlot do Nieborowa,mogłem sie odezwac to bysmy sie gdzies stykneli i pogadali,moze sie gdzies zgadamy na jkis wypad jak kupie moto.podrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 No Witam Buła:-) Pewnie,że możemy gdzieś razem pojechac - nie widzę żadnych przeciwskazań :wink: tylko daj mi znac kiedy i gdzi jedziemy ;) Ps. zobaczcie jak to jest - założyłem temat po to aby zauważony został przez kogoś z Opoczna a tu zamiast z moich okolic odzywają się starzy znajomi - milutko z Waszej strony :clap: :cool: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 witam,jak tylko kupie motóra :D to sie napewno odezwe,moze juz w tym tygodniu,a na zlot to ja sobie jechałem pozyczona od brata MZ,jesli miałbym moto to juz bysmy smigali,takze do rychłego zobaczenia. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 :evil: :) :lalag: Pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Hey no co jest!!!??? Co to ja sam tu jestem z OPOCZNA? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 witam,Przemek na dniach mozemy sie zmówic na jakies małe smiganko,motocykl juz zakupiony,tylko teraz musze zarejstrowac i zrobic mały przeglad i jak cos to mozemy :icon_rolleyes: polatac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 czesc! własnie przejezdzałam przez Opoczno i widziałam u was sporo motorków. Z nasza radomska grupa czesto organizujemy rózne przejazdzki razem z Pionkami i Kozienicami mozecie sie podłączyc im nas wiecej tym cieplej:)))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 czesc! własnie przejezdzałam przez Opoczno i widziałam u was sporo motorków. Z nasza radomska grupa czesto organizujemy rózne przejazdzki razem z Pionkami i Kozienicami mozecie sie podłączyc im nas wiecej tym cieplej:))))))Witam RADOM!!! Jestam jak najbardziej ZA!!! Xylena-daj znac jak byście coś organizowali :crossy: A tak poza tym to ja teraz bardzo często przebywam w Radomiu (pracuje tam na lotnisku a mieszkam w hotelu ISKRA) może podaj mi jakies namiary na miejsca gdzie się spotykacie na moto :crossy: -jeszcze nie znam Radomia bo pracuje tam od kilku tygodni. -fajnie byłoby się czasem spotkac i poznac jakichs nowych znajomych :) POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 witam,Przemek,dzisiaj zarejsttrowałem moto,teraz narazie jestem bez kasy,musze sie troche odkuc takze narazie jakies wieksze smiganie odpada,ale moze masz ochote i troche wolnego czasu miedzy 6-8 lipca,chłopaki z MZ KLUBU organizuja rajd http://forum.mz-klub.pl/viewtopic.php?t=6634 ,jesli nie przeszkadza ci niedurza predkosc to zapraszam,klimat zapewniam ze jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McSb Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 ja z opoczna jezdze od kilku ladnych lat :) powitac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi