piotrek2345 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Wrzuc na forum zdjecia motoru jak masz porobione jakies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Ważne żebyś szybko siebie i motor poskładał.. i wskoczył znowu na siodło... Jak człowiek za długo czeka... włącza mu sie blokada... Trzymaj się i zdrowiej szybko!!! Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finlandia Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Jerry, Ważne, że jesteś w jednym kawałku :buttrock: Każda gleba uczy pokory i pokazuje nam, że nie jesteśmy Batmanami (przynajmniej tak być powinno...chyba ?). Podoba mi się Twoje podejście - teraz najpierw szkoła i ćwiczenia na placu, ale pamiętaj (ktoś już na to zwrócił uwagę w tym wątku), że jak chcesz nadal jeździć to musisz szybko wrócić na moto i się "odblokować". Analiza wypadku, ćwiczenia, korekta błędów - tak, ale jak zaczniesz mieć pretensje do siebie i do losu za to co się stało to będzisz jeździł jak sparaliżowany, a przez to niebezpiecznie (nawet jeśli wolniej). Nic nie musisz sobie udowadniać. Pomalutku i z wiarą w siebie. Zawsze. :buttrock: Wracaj szybko do zdrowia i na trasę :lalag: Pozdrawiam, Błażej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Szybkiego powrotu do zdrowia życzę :biggrin: Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 (edytowane) Niestety śmiganie z bardziej doświadczonymi kolegami może sie tak skończyć. Znam dokładnie tą obawę przed mocniejszym złożeniem sie w zakręt i tak na prawdę opory przełamałem dopiero gdy pojeździłem trochę po górskich serpentynach i przekonałem się że nawet opony kostki można zamknąć :biggrin: A teraz wybieram się na doszkalanie do Promotora i mam nadzieję że po nim będę jeździł jeszcze pewniej i lepiej ... Szybkiego powrotu do zdrowia :biggrin: Edytowane 6 Czerwca 2007 przez hubert_afri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 wlasnie wrocilem ze swojego pierwszego szlifu jako plecaczek.daje znac ze zyje, czekam na transport i jade sie poprzeswietlac, bo kask poszedl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 OMG. Mam nadzieje ze bez powazniejszych obrazen. 3m sie. Dzieki wszystkim za wsparcie i slowa otuchy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi