Hero Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Fakt, kup sobie Y2K :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Fakt, kup sobie Y2K :D Hero możesz rozwinąć swój wywód? Ze względu na późną porę nie chwyciłem szpili :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Teraz to każdy głupi na beleczym mnie łyknie :icon_mrgreen: ..... ale sie to zmieni....oj zmieni :icon_twisted: Mój powyższy post to komentarz ukierunkowujący konstruktywnie Twoją frustrację wynikającą z braku szybkiego sprzęta na absurdalnie zabawny kontrapunkt w postaci Y2K - o seryjnej mocy 284 KM i Vmax - 380 km/h. :) Teraz załapałeś ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 :lalag: chyba kiedyś w necie to "maleństwo" widziałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Nie każdy śmiga ile fabryka dała. kilaka razy udało mi się spotkać na ulicy Dziewulskiego w swojej furze i..... jechał przepisowo, a ma czym popierdzielać. Proszę Cię. Ten starszy człowiek spuchnięty od kasy nie potrafi nawet dobrze na 1/4 mili ruszyć. A na jakiejś próbie na rajdzie amatorskim zlałem go jak dzieciaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Proszę Cię. Ten starszy człowiek spuchnięty od kasy nie potrafi nawet dobrze na 1/4 mili ruszyć. A na jakiejś próbie na rajdzie amatorskim zlałem go jak dzieciaka. mogę zostać Twoim kolegą? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 A ze 3 sekundy dostał. A na 400 m. miał chyba 0,5 sekundy reakcji i jeszcze sie jakoś głupio tłumaczył i farmazonił jak to ona ma 1000 koni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 mogę zostać Twoim kolegą? :icon_mrgreen: Nie rozumiem tego zachwytu nad Dziewulskim. Nic nie reprezentuje w temacie umiejętności jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Ot, taki Najman motoryzacyjny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Teraz to każdy głupi na beleczym mnie łyknie :icon_mrgreen: ..... ale sie to zmieni....oj zmieni :icon_twisted: No mam czas, poczekam :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 MOC, będziesz się ścigał spod światel Sokołem ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Sokolem to sie jezdzidostojnie tak, ze ty wszystkich widzisz i ciebie wszyscy ogladaja :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 (edytowane) Kumpel ma e46 3.0 6 cyl. w rzedzie, 230 koni naped na dwie osie. Spod swiatel czy po miescie odstawiam go BEZ problemu. Wiec nie wiem jak co poniektorych bierze peugeot 160km... Nikt do tej pory spod swiatel mnie nie odstawil nawet a6 4.2 nie dalo rady. Wyjezdzalem z pewnej miesciny i wzialem sie powoli za wyprzedzanie civica nowszego z napisem type R czy jakos tak. Od 80 do 150 lekko na moja przewage, potem odszedl. Mam tylko 500ccm :) Edytowane 22 Września 2010 przez Dav!doV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lonek Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Od kiedy bejce mają napęd na 4 koła? Mi się wydawało, że prócz tych nowych wydumek wszystkie bmw miały napęd na tył ;) Wyjezdzalem z pewnej miesciny i wzialem sie powoli za wyprzedzanie civica nowszego z napisem type R czy jakos tak. Weź pod uwagę, że ma katalogowe 6,6 s do paki, więc 7+ realnie, a to nie jest jakiś wyczyn. Już nie mówiąc o type-s, którego mogłeś pomylić z powyższym... I tak najlepsze było stare tico, z połówką v6 czyli r3 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Nowy Civic R ma w końcu 201 koni... 6,6 do setki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi