mahermnih1 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Witam !Mam od niedawna motor WSK 125 i mam pewien problem a mianowicie motor nie pali na kopnik (pali na popych) na niskich obrotach lub jak jade na jedynce wolno wszystko ok jednak przy większych obrotach już jest cośnie nie tak jak trzeba. Tak dławi, czego to może być wina ??Z góry serdecznie dziękuje za pomoc. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baro Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 kądensator ?? ?? platynki ?? ktoreś z tych rzeczy kończy już żywot albo po prostu świeca :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Wyreguluj gaźnik. Podejrzewam że za dużo powietrza dostaje, wkręć dysze biegu jałowego. Chociaż prawde powiedziawszy to wszystko może być przyczyną ale ja zacząłbym od tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 wymień swiece oraz wyreguluj załopon(sparwdz moment w kiedy sie otwierają) oraz chyba bedzie dostawał za mało paliwa i przez to tak chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czato2 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Witam sprawdz cewke zapłonowa może lekkie przebice,przerabiałem to X lat temu :biggrin: Czato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 ja mialem takie cos jak mi przerywacz zbyt pasownie wchodzil na ten pręcik i jak się zagrzał motor to sie metal powiekszał ociupinke i przerywacz mi sie zawieszał a co było myślenia :icon_razz: Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi