Nadiq Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Myślę, że jest nas naprawdę wielu i jakoś sobie poradzimy z tą sytuacją :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filip1 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Czyli godz. 10:00 na parkingu pod Centrum Handlowym Bemowo zostaje. Bo chcę przyjechać ale mogę nie czytać już forum do tego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Czyli godz. 10:00 na parkingu pod Centrum Handlowym Bemowo zostaje. Bo chcę przyjechać ale mogę nie czytać już forum do tego czasu. Tak, na Bemowie będziemy między 10 a 11. Wtedy proszę się pojawiać :notworthy: O 11:00 ruszamy do DD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Po pierwsze primo to w tych imprezach chodzi o to żeby dzieciaki miały radochę, a nie o to kto więcej maszyn zorganizuje. Dzieciaki będą się cieszyć nawe jak przyjedzie 5 maszyn (sprawdzone). EdgeCrusher uwierz mi że nikt nie chce Ci zrobić na złość. Po drugie primo to jest propozycja, żeby pograć z dzieciakami w nogę. Więc warto zabrać jakieś ciuchy i buty (gra w pełbyn stroju motocyklowym jest niewygodna - rówież sprawdzone) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 10 czerwca byla już zaplanowana dużo wcześniej impreza dla dzieci z Hospicjum lubelskiego...czy istnieje możliwość przełożenia waszej na powiedzmy sobote? Administratorom dziękuje serdecznie za zepchnięcie informacji o Lubelskiej imprezie dla dzieci do działu gdzie psy dupa szczekają (pomimo mojej prośby o przyklejenie wątku), a przyklejenie tegoż..... coś mi się robi... podział na lepsze gorsze dzieci czy coś? Piszesz o imprezie w Lublinie wiec jak ktos bedzie chcial to tam pojedzie. Poza tym czesto jest tak, ze jest kilka roznych imprez w tym samym czasie i nic nie poradzisz na to. Niestety, nie ma możliwości, abyśmy przełożyli imprezę na niedzielę.Poza tym co innego, gdyby te dwie imprezy odbywały się w jednym mieście.Przykro mi, że tak wyszło. Musimy się jakoś podzielić między sobą, żeby jak najwięcej dzieciaków było szczęśliwych i zadowolonych. Mala niescislosc chyba... impreza w DD miala byc w niedziele a Ty piszesz powyzej, ze nie ma mozliwosci przelozenia jej na niedziele. jak to w koncu jest? Sobota czy niedziela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Piszesz o imprezie w Lublinie wiec jak ktos bedzie chcial to tam pojedzie. Poza tym czesto jest tak, ze jest kilka roznych imprez w tym samym czasie i nic nie poradzisz na to.Mala niescislosc chyba... impreza w DD miala byc w niedziele a Ty piszesz powyzej, ze nie ma mozliwosci przelozenia jej na niedziele. jak to w koncu jest? Sobota czy niedziela? Źle napisałam. Impreza jest w niedzielę i nie ma możliwości przeniesienia jej na sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajer Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Nie ważne, czy kilka, czy kilkadziesiąt - ważne, że będziemy jak co roku :bigrazz: Enyłej. Proponuję spotkać się w okolicach godz. 10:00 na parkingu pod Centrum Handlowym Bemowo (takie małe pawilony obok Carefour Bemowo). Poczekamy na wszystkich do 11:00 i ruszymy do DD. Liczę na Was i dzieciaki również :bigrazz: Buziole,Nadiqja slyszalem ze o 11.30 wyruszacie,na gronie jest taka wiadomosc,na 11 sie nie wyrobie bo jeszcze siedze w gaciach i gotuje snidanie,na drogi raz wezcie sie jakos ogarnijcie i ustalcie razem jedna godzinepozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Znalazłem w koszu mojego dniepra klucze chyba od mieszkania czekam na kontakt od właścicielano chyba że to któryś z dzieciaków zgubił A pozatym rzućcie parę fotekz imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajer Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 a zebym to ja umial wstawic fotki :D a szkoda bo chcialbym namiar do panny zdobyc bo sie urwala a mielismy polatac se ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 a zebym to ja umial wstawic fotki :icon_biggrin: a szkoda bo chcialbym namiar do panny zdobyc bo sie urwala a mielismy polatac se :icon_mrgreen: Ja co prawda fotek nie mam, ale chciałem powiedzieć od siebie, że było zajefajnie :icon_mrgreen:Chyba najlepszy DD w mojej karierze motonity :icon_mrgreen: (zabrzmiało poważnie). Szczególnie fajny pomysł, to wycieczka 'poza'. Znacznie lepiej śmiga mi się po twardym, bo moja kafka to nie enduro, wiec po trawie jeździć nie lubi i - przyznam się - miałem dusze na ramieniu. Dzięki i dozo następnym razem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Kochani! Jeszcze raz chciałam Wam serdecznie podziękować za to, że przyjechaliście i daliście dzieciakom tyle radości.Jesteście WIELCY - wiedziałam, że można na Was liczyć :biggrin: Tak jak wspominałyśmy z p. Jolą - następna wizyta - druga połowa września. Tym razem będzie więcej czasu na zorganizowanie wszystkiego i zaplanowanie całego dnia w DD. Wrzucajcie fotki, bo nie mogę się doczekać :D Buziole ogromne,Nadiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajer Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 a czy juz wiadomo o ktorej godzinie to bedzie we wrzesniu? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 mam nadzieję, że we wrześniu pojawie się juz na swoim moto :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 a czy juz wiadomo o ktorej godzinie to bedzie we wrzesniu? :banghead: Już nie musisz być taki złośliwy :icon_razz: Przecież Cię przeprosiłam i to kilka razy, więc proszę więcej scen nie robić, bo lanie na goły tyłek i się skończy :biggrin: Buziole,Nadiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Witam,Bylo bardzo fajnie i dziekuje, ze moglem brac w tym udzial.Najwspanialsze bylo widziec usmiechy na buziach dzieciakow :)Fotki wkrotce wkleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi