Storm007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) O PROSZĘ wg. mnie te TRUDNOŚCI w usuwaniu lakieru powoduje RÓWNIEŻ DOŚĆ chropowata powierzchnia ŻEBEREK. - A na urodziny dostaniesz ode mnie, słownik Języka Polskiego ;]Duzo ludzi pisze bez polskich znakow bo to kwestia przyzwyczajenia i to wcale nie jest w zlym tonie... Wiec nie rozumiem dlaczego sie czepiasz kolegi? W internecie tez nie uzywam znakow z ogonkami. Zreszta byla jeszcze w internecie era przed forumowa funkcjonowalo cos takiego jak news group ( i funkcjonuje dalej) a tam wrecz w zlym tonie bylo uzywanie polskich znakow. Edytowane 20 Czerwca 2007 przez Storm007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 powierzchnia zeberek jest gładka jak pupcia niemowlecia;] jest to jakies gówno napewno nie farba(chociaz pewny nie jestem) co do polskich znaków używam naprzemniennie, zalezy czym mam palec na alcie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 O PROSZĘ wg. mnie te TRUDNOŚCI w usuwaniu lakieru powoduje RÓWNIEŻ DOŚĆ chropowata powierzchnia ŻEBEREK. - A na urodziny dostaniesz ode mnie, słownik Języka Polskiego ;] heh ciekawy rodzaj powitania ;) ot i pani od ortografi na 4um zawitala :smile: no to mam przechlapane hehehehe ale witam serdecznie! choc od tego to powitalnia jest ale co tam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 powierzchnia zeberek jest gładka jak pupcia niemowlecia;] jest to jakies gówno napewno nie farba(chociaz pewny nie jestem) co do polskich znaków używam naprzemniennie, zalezy czym mam palec na alcie:P Wot i technika, powierzchnia chropowata wspomaga proces wymiany ciepla... :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 ale ta powierzchnia nie jest bardzo chropowata;] No czemu sie tak upierasz... :/ Ogulnie cylidy alumniowe nie sa tak chropowate jak zebra w cylidrach zeliwnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro36 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 wueska też o tym słyszałem że można zapomoćą oleju, daję głowice od dolniaka do piaskowania a potrem spróbuje właśnie tą metoda olejową zobaczę jaki efekt :) witam >>słyszałem że dobry jest do tego przepracowany olej z diesla !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 ale ta powierzchnia nie jest bardzo chropowata;] No czemu sie tak upierasz... :/ Ogulnie cylidy alumniowe nie sa tak chropowate jak zebra w cylidrach zeliwnych. Ja si enie upieram tylko stwierdzam fakt, odnosnie chropowatosci to jasne ze aluminiowe sa mniej chrpowate od zeliwnych, tylko ta "pupcia niemowlecia" mnie zdziwila... ;) @Daro36 a czemuz to z benzyniaka przepracowany olej jest gorszy, bo mniej czarny :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi