thomas Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2003 witammam problem z etz250maszyna wchodzi mi na wysokie obroty -okolo 4000.Czasami obroty spadaja ale dopiero po pewnym czasie,czasami znowu z normalnych same wchodza na takie wysokie.Co to moze byc? Zaznaczam ze bawilem sie ostatnio z iglica(z jej zmiana polozenia).No i po tych eksperymentach mam takie obroty.Z gory dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zobacz czy linka sie swobodnie obraca,byc moze gdzies sie naderwala w pancerzu i teraz blokuje ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Sprawdź też, czy silnik nie dostaje lewego powietrza: może nie dokręciłeś króćca przy gaźniku, albo powstała jakaś szczelina, sprawdź uszczelkę przy cylindrze - objawy są podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2003 tez miałem coś takiego i po wyczyszczeniu (bardzo dokładnym ) gaźnika wszystko wróciło do normy :D - więc możesz spróbować :D Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomas Opublikowano 1 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2003 linke sprawdzilem, wszystko z nia jest ok.Wszystko dokrecilem jeszcze raz porzadnie.Wydaje mi sie ze nigdzie nie powinno wchodzic lewe powietrze,chociaz mam wrazenie jakby moc silnika minimalnie spadla.Dzisiaj wyczyszcze porzadnie gaznik,mam nadzieje ze to pomoze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 2 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2003 Ja stawiam na lewe powietrze - miałem dokładnie to samo w mojej Pannonii. U mnie rozleciał sie simmering na wale korbowym. Może też być nieszczelność w gaźniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 3 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2003 czeMi to wyglada na lewe powietrze na bankpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomas Opublikowano 9 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2003 no i wyszlo na jaw moje niechlujstwo, rzeczywiscie to bylo lewe powietrze.jak dokrecilem jeszcze raz dolkadnie krociec przy gazniku od razu wszystko wrocilo do normy.dzieki za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi