Skocz do zawartości

Żarówki Motovision

Rekomendowane odpowiedzi

granat110 napisał:

Witam wszystkich, chcę powiedzieć że kupiłem Żarówkę Philipsa H4 MotoVision i efekt jest niesamowity. Górna połowa lampy świeci pięknym białym światłem, a dolna połówka jest z pomarańczową poświatą. Wygląd motocykla jest jeszcze piękniejszy a po zatrzymaniu kierowcy pytają co to za żarówki. Żarówka posiada oczywiście homologację.

Post wygląda jakby sam pan Philips go napisał

granat110 napisał:

Witam wszystkich, chcę powiedzieć że kupiłem Żarówkę Philipsa H4 MotoVision i efekt jest niesamowity. Górna połowa lampy świeci pięknym białym światłem, a dolna połówka jest z pomarańczową poświatą. Wygląd motocykla jest jeszcze piękniejszy a po zatrzymaniu kierowcy pytają co to za żarówki. Żarówka posiada oczywiście homologację.

Efekt może nie jest niesamowity, ale jednak w stosunku do zwykłych żarówek świecą całkowicie białym światłem. Ja mam te:

http://www.lighting.philips.com/pl_pl/cons...ighting&lang=pl

Po prostu bardzo dobre, bardzo dobrze świecące żarówki. Nic więcej.

Mam te same żarówki co Vector już ponad rok.Szczerze mówiąc,nawet w dzień widać poprawę w JAKOŚCI światła.Mogę z czystym sumieniem polecić :lalag:

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

Najlepsze żarówki to Narva lub Tungsram, w puszcze w lewej lampie mam Narve, w prawej Tungsram od 4 lat i nadal świecą.

A to, że super hiper żaróweczka za 50 zł w motocyklu 'save lives' można włożyć pomiędzy bajki zaraz obok głośnych wydechów.

Pozytywnie Zakrecony Wariat napisał:

Mam te same żarówki co Vector już ponad rok.Szczerze mówiąc,nawet w dzień widać poprawę w JAKOŚCI światła.Mogę z czystym sumieniem polecić :lalag:

Tak, Wariat masz rację, przez białą barwę światła, dużo lepiej je widać - dzień. No ale fabryczny xen na soczewie to nie jest :wink: Pewnie nic więcej już wycisnąć ze zwykłych żarówek się nie da.

tmi napisał:

Najlepsze żarówki to Narva lub Tungsram, w puszcze w lewej lampie mam Narve, w prawej Tungsram od 4 lat i nadal świecą.

A to, że super hiper żaróweczka za 50 zł w motocyklu 'save lives' można włożyć pomiędzy bajki zaraz obok głośnych wydechów.

W sensie, że co? Głośne wydechy wcale nie są głośne?

• 3 miesiące temu...

odkopie temat, znalazlem cos takiego

http://moto.allegro.pl/zarowka-revo-xenon-...1331451277.html

http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?p...87a2a65fa543d31.

jak myslicie czy warto??

ktos mial z tym do czynienia?

35/35 wat to coś za mało aby świeciła zadowalajaco

B@rtek napisał:

Tylko czy ja wiem czy tak tanio? :icon_rolleyes:

Para xenonów z przetwornicami = 500zł (zamawiałem mu na ebayu niemieckim) :wink:

to chyba kupowałeś miecz wojowników Jedi z gwiezdnych wojen na ebay a nie parę xenonów.

Można spokojnie na allegro wyrwać za 150 zł.

www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści

YUBY napisał:

Ty masz jakąś obsesję na punkcie bezpieczeństwa, śmierci oraz cen serwisu.

hahahahahaaha kurde dokladnie to samo pomyślałem :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:

Wszystko do dupy i drogo ogolnie złodzieje oszuści i tylko na allegro jest tanio. Bez urazy TMI ale tak to wszystko brzmi.

A co do żarówek to założyłem do kilka razy coś tam Extreme philips. faktycznie swiatło było zdecydowanie jasniejsze ale zywotnośc w/w jest słaba. potwierdzilo sie na 4 kompletach w roznych samochodach

MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy

serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne

Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500