dangerous Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Witam wszystkich, chcę powiedzieć że kupiłem Żarówkę Philipsa H4 MotoVision i efekt jest niesamowity. Górna połowa lampy świeci pięknym białym światłem, a dolna połówka jest z pomarańczową poświatą. Wygląd motocykla jest jeszcze piękniejszy a po zatrzymaniu kierowcy pytają co to za żarówki. Żarówka posiada oczywiście homologację. Post wygląda jakby sam pan Philips go napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Witam wszystkich, chcę powiedzieć że kupiłem Żarówkę Philipsa H4 MotoVision i efekt jest niesamowity. Górna połowa lampy świeci pięknym białym światłem, a dolna połówka jest z pomarańczową poświatą. Wygląd motocykla jest jeszcze piękniejszy a po zatrzymaniu kierowcy pytają co to za żarówki. Żarówka posiada oczywiście homologację. Efekt może nie jest niesamowity, ale jednak w stosunku do zwykłych żarówek świecą całkowicie białym światłem. Ja mam te: http://www.lighting.philips.com/pl_pl/cons...ighting&lang=pl Po prostu bardzo dobre, bardzo dobrze świecące żarówki. Nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Mam te same żarówki co Vector już ponad rok.Szczerze mówiąc,nawet w dzień widać poprawę w JAKOŚCI światła.Mogę z czystym sumieniem polecić :lalag: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Najlepsze żarówki to Narva lub Tungsram, w puszcze w lewej lampie mam Narve, w prawej Tungsram od 4 lat i nadal świecą. A to, że super hiper żaróweczka za 50 zł w motocyklu 'save lives' można włożyć pomiędzy bajki zaraz obok głośnych wydechów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Mam te same żarówki co Vector już ponad rok.Szczerze mówiąc,nawet w dzień widać poprawę w JAKOŚCI światła.Mogę z czystym sumieniem polecić :lalag: Tak, Wariat masz rację, przez białą barwę światła, dużo lepiej je widać - dzień. No ale fabryczny xen na soczewie to nie jest :wink: Pewnie nic więcej już wycisnąć ze zwykłych żarówek się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerous Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Najlepsze żarówki to Narva lub Tungsram, w puszcze w lewej lampie mam Narve, w prawej Tungsram od 4 lat i nadal świecą. A to, że super hiper żaróweczka za 50 zł w motocyklu 'save lives' można włożyć pomiędzy bajki zaraz obok głośnych wydechów. W sensie, że co? Głośne wydechy wcale nie są głośne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fakir_ Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 A ja mam philips blue vision i dodatkowo lampę na przekaźnikach - wynik = rewelacyjna poprawa światła niż na zwykłej żarówce H4 i zasilaniu przez włącznik świateł przy manetce. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 W sensie, że co? Głośne wydechy wcale nie są głośne? Są głośne, ale nie są "saves lives". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Każdy ma jakieś swoje obsesje, niektórzy np. na punkcie mientkich jabłek. W sumie to niezła analiza na podstawie 3 tematów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerous Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Ratujące nie są, ale powodują, że sytuacje w których życie wymagało by owego ratowania dzieją się rzadziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fakir_ Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 odkopie temat, znalazlem cos takiego http://moto.allegro.pl/zarowka-revo-xenon-...1331451277.html http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?p...87a2a65fa543d31. jak myslicie czy warto?? ktos mial z tym do czynienia? 35/35 wat to coś za mało aby świeciła zadowalajaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Tylko czy ja wiem czy tak tanio? :icon_rolleyes: Para xenonów z przetwornicami = 500zł (zamawiałem mu na ebayu niemieckim) :wink: to chyba kupowałeś miecz wojowników Jedi z gwiezdnych wojen na ebay a nie parę xenonów. Można spokojnie na allegro wyrwać za 150 zł. Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 ci robia fajne swiatelka: http://www.gixxerboys.com/ niestety bez homologacji... :) Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Ty masz jakąś obsesję na punkcie bezpieczeństwa, śmierci oraz cen serwisu. hahahahahaaha kurde dokladnie to samo pomyślałem :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Wszystko do dupy i drogo ogolnie złodzieje oszuści i tylko na allegro jest tanio. Bez urazy TMI ale tak to wszystko brzmi. A co do żarówek to założyłem do kilka razy coś tam Extreme philips. faktycznie swiatło było zdecydowanie jasniejsze ale zywotnośc w/w jest słaba. potwierdzilo sie na 4 kompletach w roznych samochodach Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Te wysilone żarówki halogenowe H7S mają zwiększoną temperaturę żarnika i wypalają soczewki, :banghead: Wolę standardowe lub ksenony + dobre okulary :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi