k_smart Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 No no, motrek nie zabawka już :) Gratki :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturS Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Kozak sprzęt gratulacje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Zycze gumowych drzew :clap: A maszyna zawalista :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzia Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 ładny sprzęcik. gratuluje zakupu. ładnie wyglądał w tej corolli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 ile takie cuś pali ?? bo baczek to raczej malutki jest i strach daleko od stacji się oddalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy M. Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 ile takie cuś pali ?? bo baczek to raczej malutki jest i strach daleko od stacji się oddalać YZ 426F pali wyjątkowo mało, prawie dokładnie połowę tego co 125'tka.Można śmiałolatać w dłuższe trasy. Gdy lecimy na 125'tkach to koleś YZ426F robi za tankowiec :-) Też latam na takim YZ426F i jak na 4T to bardzo lekki jest, chociaż kątgłówki ramy na trochę większy niż standardowe 125'tki i trochę mnie to męczy.Czasami ciężko go wybić z równowagi na ostrym zakręcie, ale moża sięprzyzwyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 ile takie cuś pali ?? bo baczek to raczej malutki jest i strach daleko od stacji się oddalać No właśnie mnie również nasunęło się pytanko ile potrafi na 100km spalić takie coś YZ/WR?? 426/450?? lub na godzine. Interesyuje mnie to ponieważ po DR pewnie na takie coś wsiądę (lub KTM) i chciałbym wiedzieć dla spokojności. PoZdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 jak na moje oko to pali gdzieś ok 5l na 100km jazdy po lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha75 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Fajna Jamaszka. Gratulacje. :clap: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Tylko 5l :o To tyle moja DR pali :banghead: Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 To zależy jak jej wstawisz :notworthy: W lesie raz przez 25 km zginęło z 2l paliwa, ale prędkości w większości oscylowały przy maksie ;D Ostatnio na torze tez mi około pół baku poszło na maks 10 okrązeń (20 km) nie wiem co się stało. Ale ogólnie na trening schodziło zawsze maks 3/4 baku. Sprzecior bardzo udany i chyba go nie sprzedam tylko wyremontuje i zostawie na nastepne lata. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Niezly sprzecik z tej yamahy gratulacje! :icon_mrgreen: taka moc i tylko tyle pali :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 zajefajny sprzet ;):):biggrin: :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmxkrosno Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 5 litrów to trosze przesadziłes :D Mi moja dama pali na 100 km cały bak. Mowie o jezdzie po terenie i to dos sporym 1 2 3 i czasami 4 wchodzi. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi