berolok Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Mam pytanie czy ten tlumik da cos czy bedzie lepszy dól i lepiej sie wkrecal na obroty? chodzi mi tylko o sam dyfuzor DEP http://allegro.pl/item196577435_husqvarna_...fuzor_dep_.html i czy bedzie pasowac do Husqki wr'ki 125? :buttrock: ? ma wogule to jakis sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOOOCROSS Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 ja mialem do mojej wre 125 wsadzony dyfuzor HGS i dalo to toroche mocy ale zbytnio nie odczulem zeby miala lepszego dola dopiero na wyzszych obrotach gryzla .ale wszystkie 125 2t są leniwe na niskich obrotach .zobacz w twojej husce czy masz blokade w dyfuzorze bo ja mialem ,odrazu na początku przy wydechu mialem wspawany lej o srednicy okolo 2 cm i jak go wywalilem to duzo lepiej sie zbiera :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Hmpf... a czy czasami dyfuzor nie jest zestrojony pod dana pojemnosc skokowa silnika?? Bo jak rozumiem chcesz do swojej 125ccm wbic od 250ccm... Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 raczej nie będzie to grało .... Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 komore rozprezna liczy sie wykorzystujac paremetry tyakie jak: pojemnosc skokowaobroty moc maxymalnej długosc krucćca wydechowegowymiary okna wydechowegoczas otwarcia okna wydechowego;] Wiec ten dyfuzor od 250 nie bedzie grał z 125;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grey_cinnamon Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Hmm, sprzedającym jest forumowicz:_)Nie będzie pasowało do 125 w żaden sposób, zresztą, dziwię się, że nie zapytałeś bezpośrednio sprzedającego. Na cholerę robisz taki temat, skoro wystarczy napisać maila do wystawiającego aukcję i on da CI jednoznaczną i zadowalającą odpowiedź.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 (edytowane) Nie będzie pasował na 100% do 125. To zresztą moja aukcja, jak słusznie grey cinnamon zauważył:biggrin: Edytowane 30 Maja 2007 przez jarek s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi