_SB_ Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 ale co robić z takim pojazdem? Do zabawy to już chyba lepsze są pocket bike'i. Ani to mocy nie ma, a nawet jak tam wsadzisz lepszy silnik, to chyba nadwozie i podzespoły nie pozwolą na szaleństwo. Może lepiej kupić melexa? Chociaż na pewno przykuwa taki sprzęcik uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 wolałbym takiego malucha :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandziorz Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 wolałbym takiego malucha :biggrin:To kup silnik i smarta pomyśl i złóż :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 A moze tylko silnik i zwykłęgo malucha? To było by coś a wyszło by taniej......pomyslimy heheh ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość beton Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 To kup silnik i smarta pomyśl i złóż :icon_mrgreen: koleś koło mnie takim jezdził, sam robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 ale co robić z takim pojazdem? Do zabawy to już chyba lepsze są pocket bike'i. Ani to mocy nie ma, a nawet jak tam wsadzisz lepszy silnik, to chyba nadwozie i podzespoły nie pozwolą na szaleństwo. Może lepiej kupić melexa? Chociaż na pewno przykuwa taki sprzęcik uwagę.lanshehenie no szczerze mowiac to dla mnie frajda by byla teraz takim posmigac, ale z drugiej strony wiem ze wiekszosc moich kolegow zabilaby sie tym po tygodniu, nieraz troche przesadzaja z tymi rejstracjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi