MariuszJ Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Siemano! Tak, tak. Od środy się już zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlachaKSA Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Siema wszystkim. Śmigam suzuki rm 125 są jacyś crossowcy na forum? Chętnie bym pośmigał. Mieszkam 8 km od Torunia wylot na Bydzie w stronę Przysieka. Pozdrawiam Siemka jeśli jesteś jeszcze zainteresowany to mam dr 350 i chętnie bym z kimś polatał w terenie mieszkam na Okrężnej czyli niedaleko ciebie . Na torze z tobą nie pojeżdżę ale jeśli lubisz endurzenie wszelakiej maści to napiszPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athom Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 cześć wszystkim śmigającym/ latającym z Torunia i okolic ...Dawno nikt tu na tą stronkę nie zaglądał sądząc po ostatnich wpisach :) i chyba straciła też trochę swoje przeznaczenie: w temacie było "tu się przywiataj" :icon_biggrin: Więc Witam Się :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Siemanko :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Siema Athom siema Mariuszku :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 wredny rzęsojad :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rachub48 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witam również, chyba się jeszcze nie witałem :icon_razz: Cytuj Jawa Robby 50 ==> Yamaha XT 600E ==> Honda CB 900F Hornet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_wladimir_ Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Też się przywitam. Jako ten żółtodziób. Gorszy nie będę. To jak tam kiedyś będziecie widzieć takiego zawalidrogę na Suzuce z dodatkowymi kółkami po bokach, to ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athom Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 hejka wladimir :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Też się przywitam. Jako ten żółtodziób. Gorszy nie będę. To jak tam kiedyś będziecie widzieć takiego zawalidrogę na Suzuce z dodatkowymi kółkami po bokach, to ja.Siemka Wladimir. Rozumiem,że to Twój pierwszy sezon? Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_wladimir_ Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Siemka Wladimir. Rozumiem,że to Twój pierwszy sezon?No taki od początku to pierwszy. Papiery zrobione w zeszłym i przed chłodami pokręciłem się jeszcze lekko. Jakieś 600km zdążyłem nawinąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Widzę że wszyscy się witają to może i Ja powinienem :PWitam wiec wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Witam Cię rownież. :) Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 no to ja się przywitam poraz x, po aktywnego powrotu na forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor13 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 No to napisze w powitalni. Jak pisałem jestem z Torunia. Dosiadam Hondę CBF 1000. Mam 35 lat (nieskończone :biggrin: ). Na początku był Simsonem SR2 1958 (do dzisiaj w moim posiadaniu), następnie SHL 175, Suzuki DR 650R, Yamaha Majesty 250 i teraz Hania CBF 1000. Jestem zapracowany, mam rodzinkę 2+2 jednak czas na jazdę koło komina znajdę (mam nadzieję). W tym roku z kolegami z pracy planujemy wyjazd na Moto GP Brno. Bilety już kupione. Jak ktoś będzie chciał się przyłączyć to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi