grey Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) Myśle o kupnie tego derbi http://moto.allegro.pl/item198302892_derbi..._50_2006r_.html Co o nim myślicie? Warto? Czy cena jest odpowiednia? Wiecie może czy tą derbi sprzedaje któryś użytkownik forum? Edytowane 23 Maja 2007 przez grey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Młody, mały przebieg, kupiony w salonie - wszystko świetnie :)Obejrzyj i jeśli wszystko będzie okej to bierz - na zdjęciach nic podejrzanego nie zauważyłem. Cena jest normalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 brzydal hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Brzydal i obciachowy licznik do 80 km/h :P. Ale to moja subiektywna opinia - jak szukasz tego motoroweru to za tą cenę musi być w dobrym stanie, bo inaczej to kicha.. Okazja to nie jest :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Dooobry... Ktoś miał z forumowiczów takiego :Pp Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucek123123 Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 To ja sprzedaje ten motor więc jak są jakieś pytania to do mnie. Moto tak jak napisałem na aukcji super stan wszystko sprawne zresztą co niby miało by być nie tak po przebiegu ledwo ponad 3000 i roku uzytkowania? brzydalhehehehe Brzydki to co najwyżej możesz być ty:) Brzydal i obciachowy licznik do 80 km/h :icon_eek:. Ale to moja subiektywna opinia - jak szukasz tego motoroweru to za tą cenę musi być w dobrym stanie, bo inaczej to kicha.. Okazja to nie jest :(. Brzydal to ty jestes a licznik w kazdym nowszym motorowerze taki jest bo tego wymagają przepisy. A jak co do tego czy jest to okazja czy nie to może najpierw proponuje popatrzeć na allegro na takie same modele i porównaj se stany, przebiegi itd. A dopiero potem się wypowiadaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Brzydki to co najwyżej możesz być ty:)pytal co o nim sadze wiec odpowiedzialem, kazdy ma swoje zdanie, a poza tym to byl bardziej zarick. Brzydal to ty jestes a licznik w kazdym nowszym motorowerze taki jest bo tego wymagają przepisy. A jak co do tego czy jest to okazja czy nie to może najpierw proponuje popatrzeć na allegro na takie same modele i porównaj se stany, przebiegi itd. A dopiero potem się wypowiadaj.to ty sie niewypowiadaj jak niezrozumiales sugestii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucek123123 Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 pytal co o nim sadze wiec odpowiedzialem, kazdy ma swoje zdanie, a poza tym to byl bardziej zarick. Spoko ja też nie brałem tego na serio to ty sie niewypowiadaj jak niezrozumiales sugestii... To mi wytłumacz bo jeżeli była w tym zawarta jakaś głębsza myśl to ja jej nie zrozumiałem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 no dobra wiadomoz e to tylko zart byl a ty odrazu sie przejmujesz jakbysmy napisali niewiadomo co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucek123123 Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Wydaje ci się:] A co z tą głębszą myślą? ja zrozumiałeś to czekam na jakieś skrócone wytłumaczenie?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 poprostu chodzi mi o to ze to byl tylko zart a ty odrazu zaczynasz cos sie czepiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Podaj mi namiary na te przepisy, bo ciekawy jestem gdzie tak jest napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 W motórze co ma silnik jak kieliszek od wódki ma być licznik do 80 kilometrów na godzinę. Inaczej przyjdzie łysy i wam wpier*oli. Tak słyszałem że tak jest w ustawie o pojazdach :wink: joke i sory za spam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 a czemu go sprzedajesz? skoro w takim swietnym stanie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Pewnie chce zmienić na coś innego. Co do samej marki. Dobra firma, wszystko fajnie tylko te plastiki. Z silnikiem nie miałem kłopotów, ale jak miałem Derbi Sende to narzekałem tylko na jakość plastików. Poza tym wszystko ok. Kłopotów z częściami do silnika nie ma (bogata oferta części tuningowych :crossy: ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi