buba6 Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 narazie nie mam innych ofert, tylko tyle mi sie udalo znaleac, musze jechac na jakis bajzel sie popytac, no tak z 2 - 3 kafle to bym wydał. Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) Profesjonalnie remont ruska zrobi Ci Junkol.Koleś z Tychów posiadający niegdyś najpiękniejszego Junaka w Polsce (zrobiony profeska, jak jeden z OCC).Jak chcesz namiar do niego wal na PW.Nie wiem jak teraz u niego z warsztatem, bo stary miał burzyć i budować nowy pawilon.Jak pojedziesz i zobaczysz jego Phenomenon'a (z lat '30) czy AWO z '62, to będziesz wiedział z kim masz do czynienia.I można się z nim naprawdę dogadać. P.S. Ma również pięknego Dniepra z koszem zrobionego na tip-top. Wyceniony na jakieś 13tys. PLN Edytowane 24 Maja 2007 przez Vatzeque Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 P.S. Ma również pięknego Dniepra z koszem zrobionego na tip-top. Wyceniony na jakieś 13tys. PLNJest już na terenie kraju? Czy jeszcze trzeba doliczyć koszty przywozu z OCC? <lol> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) koleś chce mi cos takiego sprzedac za 4000, z ruskimi papierami, twierdzi ze mozna to zarejstrowac i powie jak: http://i72.photobucket.com/albums/i166/buba6/DSCN0284.jpghttp://i72.photobucket.com/albums/i166/buba6/DSCN0283.jpghttp://i72.photobucket.com/albums/i166/buba6/DSCN0282.jpghttp://i72.photobucket.com/albums/i166/buba6/DSCN0281.jpg ponoc jak sie wymieni bak to bedzie jak k750, prawda? To jest Dniepr MT12. Z K-750 znajdziesz tu tylko silnik. Cała reszta dupereli, - kierownice klamki, blachy, lampki z kierunkami od ciągnika, itp. charakteryzuje się kiepskim wykonaniem (krzywo wywiercone otwory, zasmarkane spawarką, cienkie tekturowe blachy) i przede wszystkim brzydotą to w czystej postaci dniepr (poniedziałkowa robota). Największy atut tego motocykla to napęd na koło wózka bocznego. Jest to warte więcej niż tysiąc złotych ale mniej niż 4tysiące :smile: Edytowane 24 Maja 2007 przez Puzel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Ale załóżmy za 1,5tys kupię zarejstrowanego sowieta którym jeszcze pojeżdżę a sukcesywnie zrobię remont? oczywiście najlepiej zeby byl z koszem i wstecznym biegiem :icon_razz: PS w tym momencie jeszcze nie kupuje, moze za rok, poltora bym sie zdecydowal, chyba ze sie bardziej podjaram :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 za 1500 zł zarejestrowanego sowieta!? zapomnij ! ;p a tym bardziej ze masz w planach kupic go dopiero za rok, poltora... moze wiecej. Rusy ida w gore ida. Za 1500 wyrwiesz bez kwitw (z ruskim kwitem?) i "jezdzaca"... ale co to za jazda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) ojoj trzeba zacząć kasę odkładać :notworthy: chyba że przez te dwa lata do osiemnastki znowu zacznę myśleć o szosówce :eek: Edytowane 24 Maja 2007 przez mwichan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Obecnie za półtora tysiąca kupisz polski papier z białą tablicą, za kolejne półtora tysiąca kupisz maszyne być może jeżdżądzą ale do remontu a za kolejne półtora tysiąca zrobisz sktomny remoncik (najpotrzebniejsze części, + malowanie blach we wlasnym zakresie). A jeżeli chcesz kupić rusa za 2 lata to dołóż do tego wszystkiego przynajmniej półtora tysiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 to mnie pocieszyłeś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 to ja mam poboczne pytanie :banghead: czym sie rozni k750 od m72? ktore z nich wybrac jako zabawke do zrobienia na wojskowa wersje, nie bedzie to zbyt duzo jezdzilo, bo od tego mam inne motocykle. no i czy znacie kogos z okolic slaska lub wrocka kto zrobi mi profesjonalnie remont silnika. ps. urale i dniepry odpadaja, bo mi sie nie podoba ich silnik :wink: acha i musi byc z koszem :) buba6 jestes z bielska?? odezwij sie na pw to sie zgadamy sam mam eme z wozem jak chcesz zobaczyc to nie ma sprawy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 buba6 jestes z bielska?? odezwij sie na pw to sie zgadamy sam mam eme z wozem jak chcesz zobaczyc to nie ma sprawy :biggrin: Jakbyście oglądali kiedyś? Ja bym też chciał? Pooglądać / zobaczyć / podyskutować. A do Bielska mam blizutko :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 hehehe no to zapraszampodobno w jelesni mam rodzine :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 w ten weekend powinienem byc w bielsku, odezwe sie jakos i sie spotkamy :icon_rolleyes: Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Ale załóżmy za 1,5tys kupię zarejstrowanego sowieta którym jeszcze pojeżdżę a sukcesywnie zrobię remont? oczywiście najlepiej zeby byl z koszem i wstecznym biegiem smile.gif PS w tym momencie jeszcze nie kupuje, moze za rok, poltora bym sie zdecydowal, chyba ze sie bardziej podjaram j.gif ugh.. dorzuce swoje 3 grosze w temacie sowietow. jak juz zostalo to napisane, ceny z allegro sa co chwile sugerowane- ktos kto nie ma zielonego pojecia a jest w posiadaniu zarznietej kaski czy dniepra, patrzac po tych internetowych aukcjach mysli "skoro ten tyle kosztuje, to moj mniej nie bedzie" z roku na rok co raz to gorzej, ceny siegadaj naprawde strasznej kasy, a ludzie jak te pelikany to lykaja, bo wydaje im sie ze maja cos na poziomie beemwu :banghead: ale na szczescie sa jeszcze osoby, ktore maja rowno pod deklem i po normalnej kasie sprzedaja "ruski zlom". sama jednego moge polecic z czystym sumeiniem. tak wiec, nie zwlekaj gdy ci sie trafi okazja, najlepiej by nie byla pod nazwa dniepr. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Dniepr to jeszcze mt9. dobra maszyna za te pieniądze tak jak K-650. Tyle że z nowymi częściami do niego to już loteria(do K-750 znajdziesz coś jeszcze ze starych zapasów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi