Elek Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 ja zostałem ukatany za jazdę z nie tego pasa co należy, przekraczanie ciągłych lini, przekroczenia prędkośc mi nie zarejestrowali ale na bank też było. wszystko miało miejsce w ubiegłym roku w czasie akcji po tym gościu co go ścigali ponad 200 :clap:i panowie nakręcili mi taki kilku minutowy film. Zwięczenie akcji było omijanie samochodów przy przejeździe kolejowym:) i tam sie z panami spotkałem. 350 zł + 6pkt :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.kowalski74 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 ja zostałem ukatany za jazdę z nie tego pasa co należy, przekraczanie ciągłych lini, przekroczenia prędkośc mi nie zarejestrowali ale na bank też było. wszystko miało miejsce w ubiegłym roku w czasie akcji po tym gościu co go ścigali ponad 200 :Di panowie nakręcili mi taki kilku minutowy film. Zwięczenie akcji było omijanie samochodów przy przejeździe kolejowym:) i tam sie z panami spotkałem. 350 zł + 6pkt :biggrin: Omijanie czy wyprzedzanie? Bo jak omijanie przed zamkniętym przejazdem to można. Wyprzedzanie to już kicha totalna :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elek Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Omijanie czy wyprzedzanie? Bo jak omijanie przed zamkniętym przejazdem to można. Wyprzedzanie to już kicha totalna :banghead:nie, no oczywiście omijanie ale to nie za to dostałem. panowie bardzo sie ucieszyli, że przejazd był zamknięty bo inaczej by mnie w życiu nie doszli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.kowalski74 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 nie, no oczywiście omijanie ale to nie za to dostałem. panowie bardzo sie ucieszyli, że przejazd był zamknięty bo inaczej by mnie w życiu nie doszli. :banghead: Mogę sobie wyobrazić ich radość :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowaleon Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 A propos "przeciskania" się między puszkami na skrzyżowaniu z nogami przy asfalcie... Mam nadzieję, że Wam się to nie zdarzy, ale znam kilka przypadków kiedy kierowcy złośliwie otwierali drzwi przed kimś kto jednośladem mijał ich w korku. Chodziło przede wszystkim o rowery, ale mi to utkwiło w pamięci i jeśli jadę miedzy samochodami to staram się asekurować w jakiś sposób... bo może się okazać, że będę musiał awaryjnie hamować... Chodzi tu o sytuacje, kiedy samochody nie stoją w rządku i trzeba lekko korygować tor jazdy, wtedy nagłe hamowanie może skończyć się glebą pozdrawiam i szerokości życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 bo może się okazać, że będę musiał awaryjnie hamować... Chodzi tu o sytuacje, kiedy samochody nie stoją w rządku i trzeba lekko korygować tor jazdy, wtedy nagłe hamowanie może skończyć się glebą tym bardziej powinieneś trzymać stopy na podnóżkachdo korygowania toru jazdy służy kierownica a nie nogi Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi