Valdivx800 Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Ciarki mi przeszły po plecach, z tego filmiku co widziałem wnioskuje że jest to moja bryka SUZUKI VX 800 nawet kolor mam ten sam i glebe też już zaliczyłem, poprostu straszny żal... :....(( A co do marszu to....Ludzie - 26 maja to DZIEN MATKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViVi Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Ja nie jestem organizatorem całego przedsięwzięcia, ale poczuwam sie do informowania o akcji jak najszersze grono zainteresowanych. Trasy nie znam osobiście, a co do władz miasta z tego co wiem, są powiadomione. Pierwotnie akcja 26 maja, miała byc jedynie protestem w stosunku do tego jak motocykliści są traktowani przez kierowców samochodów. Ponieważ wydarzył sie ten tragiczny wypadek, akcja protestacyjna została połączona z Czarnym Marszem, ponieważ nie możemy pozwolić aby ta sprawa zaginęła wśród tysięcy akt, a jej sprawca nie poniósł należytej kary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Rowniez pojawie sie :biggrin: Co za gnoj z tej puszki, powinien byc sadzony jak za morderstwo z premedytacja :icon_evil: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Też wpadnę, mam nadzieję, że nas się jednak trochę uzbiera i coś s z tego przejazdu wyjdzie! Cytuj _______________Przechowalnia motocykli i skuterów - Warszawa i okolice www.motozima.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giger Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 ja JESTEM! dozobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 (edytowane) Witam! Serdecznie zapraszam do wzięcia udziału w marszu więcej info na: http://www.wawamotosquad.com Pozdrawiam i do zobaczenia Edytowane 25 Maja 2007 przez Fenix69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jo]{eR Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Ja już dziś zakładam czarną wstążkę na znak protestu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter-111 Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 niestety nie będę mógł jechać w marszu ale duchem będę z wami, tym bardziej że w piatek w mojej okolicy zmarł kolejny motocyklista po tym jak kierujący samochodem wymusił pierszeństwo. Dziewczyna -pasażerka-walczy o życie. Protestujmy przeciw takim zachowaniom na drodze........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Może ktoś opisze jak było, co sie działo itd. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 ... w 3City w trzy dni udało nam sie zorganizować niewielki w sumie przelot przez 3 miasta ze zgoda policji na przejazd kolumny motocykli ... relacja na ... RELACJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Tak sobie tylko myślę, że taki marsz zrobiłby wrażenie, ale bez moto. Sami motocykliści, cicho, stroje założone, kask w ręce i przemarsz.Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Byłem... Smutno było po ostatnich wydarzeniach w Warszawie. Przejazd przez Wawę pod eskortą policji (nieoznakowane BMW).W sumie jakieś 60-70 kilometrów wyszło. Motocykli może ze 150. Na koniec znicze zapalone w miejscu śmierci motocyklisty na ul. Maczka na Bemowe. I tyle... :biggrin: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Byłem... Smutno było po ostatnich wydarzeniach w Warszawie. Przejazd przez Wawę pod eskortą policji (nieoznakowane BMW).W sumie jakieś 60-70 kilometrów wyszło. Motocykli może ze 150. Na koniec znicze zapalone w miejscu śmierci motocyklisty na ul. Maczka na Bemowe. I tyle... :D:clap: Widziełem relacje w TVN Turbo. A to BMW to mnie capneło w sobote miezy radomiem a wawą.Jechałem puszką , a oni z kamerka.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norman Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 :icon_mrgreen: A mnie wku*wilo zachowanie niebieskich misiow - wykorzystali zjazd wiekszej grupy motocykli i zrobili "przeglad" sprzetow. Co im sie nie podobalo to "prosze dokumenty" i jazda - spisywanko. Az mnie zagotowalo. Po co sie scigac, meczyc i lapac na trasie "gołstrajderow" skoro sami sie napatoczyli i mozna za free wyrobic norme ? I te ich komentarze miedzy soba : "ilu juz masz ? bo ja 2 a Ty ?" ZENADA, niech sie wezma za lapanie prawdziwych przestepcow :P Podobal mi sie za to jeden koles, paradujacy miedzy nimi jak gdyby nigdy nic w koszulce z napisem "hwdp" :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi