motoeliza Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Bedzie trochę ludu umówiliśmy się ok 17/18. Może jakieś małe zawody hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Z torem wszytko było było ok tylko dwóch właścicieli nie mogło się dogadać i jedne z nich postawił płot przez co tor jest praktycznie o połowę mniejszy, Wtedy było sii, a teraz szczerze trochę za mały jest. Jakie czasy tam kręcicie, bo ja byłem w weekend i w pucharze PZM skuterów czasy to około 26s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 (edytowane) chyba wszystko w tym kraju musi zostac sprywatyzowane... szkoda, bo normalnie tor był bardzo fajny... moze mozna spowodowac porozumienie miedzy wlascicielami... byłoby fajnie gdyby tor znowu był taki jak wczesniej :) Edytowane 4 Czerwca 2007 przez mmatteuszz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 To żeś mnie zasmucił , podzielili tor siatką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) To żeś mnie zasmucił , podzielili tor siatką. ten tor juz chyba 2 lata jest podzielony, albo i dłużej ale śmiga sie fajnie Edytowane 5 Czerwca 2007 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 a ja tam nie widziałam siatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 rok temu to ja chyba jeszcze jezdzilem na kartingach na calym torze.szkoda ze ten tor tak popsuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Działa jeszcze ten tor w Bydzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanquish Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Działa jeszcze ten tor w Bydzi? Dopiero zacznie działać. aktualnie jest w trakcie przebudowy, prace są praktycznie na finiszu. Nie wiadomo jeszcze jak będzie z jazdą na moto po kartodromie, ale powinno się wsio niedługo wyjaśnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciemek Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Tor jest juz rozbudowany ale motocykle nie maja jeszcze mozliwosci wjazdu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Coś się ruszyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostekh Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Witam Tor po przebudowie (znacznie wydłuzony) jest udostępniany dla motocyklistów w poniedziałki i środy w godz 16-19.Byłem w ten poniedzialek - prawie wszystkie zakręty dosyć ciasne, nawierzchnia równa, poza wgłębieniem prze prostą startową (nowa nawierzchnia a już niedoróbka).Koszt 40zł - zazwyczaj na miejscu obsługujacy dzieli uczestników na 2 grupy (mniej i bardziej zaawansowani), które jeżdza na przemian po ok. 15 minut.Polecam wszystkim, którzy chcą pozstresowo polatać po ostrych zakrętach zarówno na nakadach jak i plastkiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tostek Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 jest gdzies mapa i zdjęcia jak to wygląda po przebudowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) tor można też wynająćhttp://www.pzm.pl/oz...todrom-bydgoski a to świeża informacja z końca lipca. Kartodrom wygląda tak: http://wikimapia.org...14/pl/Kartodrom Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez Bimbak Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanquish Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Kartodrom wygląda tak: http://wikimapia.org...14/pl/Kartodrom Nie. To stary tor. Teraz jest coś takiego:http://images37.fotosik.pl/1387/03a3e42d004c0452.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi