kusiek Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 tak jak w tytule mam rotaxa 123 gaznik dellorto 34mm pusty dyfer iwydech arrow igdzies 30-40km pali 5litrów benzynki;/ tyle to chyba cr 250 nie pali :icon_mrgreen: (kumpel mowi ze ma i pali mu troszeczke mniej) prubowalem regulowac gaznika lecz bez skutku:p a i jeszcze zawór mi nie działa silniczek magnetyczny podnoszacy go jest sprawny sprawdzalem... aku słuzy na jeden dzien i pada pozatym na właczonym silniku niema klaksonu juz i chyba siwatel bo nie podlaczylem jeszcze switael:P a wczesniej był...co moze byc toego przyczyna ze nie ma ladowania? regulator napiecia czy cos innego?pozdrawiam.aha ps jeszczesprawdze miernikiem naladuje aku i na zapalonym silniku sprawdze czy rzeczywiscie niema tego ladowania bo moze masy gdzies niema i nieladuje tak jak trzeba...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) Pali ci 5l wachy na 30-40km czy ma 30-40 konikow a pali 5l na 100 ?? Co do spalania enduraka 125 2t to powinno sie ono miescic w granicach 6(jakies DTki itp) do 10l (exc125). POZDRO Edytowane 22 Maja 2007 przez Soku11 Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 na odcinku trasy 30-40km pali 5litrów paliwa a mocy to tez ma w granicach 33-i troszeczke moze ponad:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Moze masz jakas kozacka dysze :icon_twisted: A REgulator napiecia w rotaxie to taka dziwna sprawa.mi gdy sie spalil w af1 zastapilem go ukladem prostujacym z mzetz250\125 i wiekszym akumulatorem.Dzialalo prawidlowo.niewykluczamy ze mzoesz miec padnietą pradnice.pzdr Moze masz jakas kozacka dysze :icon_twisted: A REgulator napiecia w rotaxie to taka dziwna sprawa.mi gdy sie spalil w af1 zastapilem go ukladem prostujacym z mzetz250\125 i wiekszym akumulatorem.Dzialalo prawidlowo.niewykluczamy ze mzoesz miec padnietą pradnice.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 dysze mam 140 to jak na gaznik 34mm to chyba normalna co? jak w latwy i szybki sposub rozpoznacz czy to pradnica czy regulator napiecia?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandziorz Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Ja mam 21mm i dysze 74. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 dysze mam 140 to jak na gaznik 34mm to chyba normalna co?jak w latwy i szybki sposub rozpoznacz czy to pradnica czy regulator napiecia?pozdroJa mam w swoim RX 94 rok rotax 123 gaźnik 34 i dysze 135 także chyba masz troche za dużą...A ile ci idzie może ona na dużą moc a wiadomo że coś za coś :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi