Qóba Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 no to Quba pogratujuje Ci. Mozesz teraz swobodnie, po legalu smigacpo MonciakuHheh, dzięki :notworthy: Po monciaku nawet za jazdę na rowerze jest mandat 500 zł, więc może lepiej nie :biggrin: nowytzrdt, co Ty gadasz :crossy:?4T to świetna sprawa, szkoda, że nie ma mocnych 125tek 4T, bo w ogóle bym się nie zastanawiał :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krissr114 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 ile u Was kosztuje A1??? bo w Czempiniu wołają tak: 600zł kursy...;(( {paranoja}, 150 egzamin i 50 zł zaświadczenie lekarskie...;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Hheh, dzięki :) Po monciaku nawet za jazdę na rowerze jest mandat 500 zł, więc może lepiej nie :) nowytzrdt, co Ty gadasz :biggrin:?4T to świetna sprawa, szkoda, że nie ma mocnych 125tek 4T, bo w ogóle bym się nie zastanawiał :bigrazz:Jak narazie to ta Virago 4T 125cm3 na tych ósemkach strasznie mnie wkurza :/// sprzęgła i hamulaca oczywiście nie można nie wiadomo czemu ://"bo to ma byc płynna jazda"tak kolo powiedział :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 ile u Was kosztuje A1??? bo w Czempiniu wołają tak: 600zł kursy...;((U mnie jedyne 850 zł z badaniami :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thadeus Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 A u mnie 750zeta... tak więc skoro do osiemnastki zostało mi zaledwie 10 miesiecy (:P) to nie opłaca mi się robić A1... Najwyżej będę się uczyć bez, licząc na to że nie spotkam żadnych panów trzymających się prawa :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vochu Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Ja sie byłem pytać w jednym z ośrodków, to mi powiedziała że na A1 około 1100zł juz ze wszystkim ;/ TroszQ dużo, no ale co zrobic ;]Mam pytanie czy na A1 można sie zapisać dopiero po ukończeniu 16 lat czy moge juz np. jakiś miesiac wcześniej. Bo urodzinki mam w listopadzie... Pozdr. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Na sam kurs możesz zapisac sie nawet pół roku wcześniej, ale w papierach na świstku do WORDu musisz miec, że kurs rozpocząłeś nie wcześniej niż 3 miesiące przed ukończeniem 16 lat. Z egzaminem podobnie, możesz zapisac się wcześniej, ale egzamin będziesz miał najwcześniej w dniu urodzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi