Hovman Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) A wiec co moge zrobic w aprilce aby byla mocniejsza jesli macie pomysly to zapodajcie jakies i najlepiej jak by mogl byc wyliczony wydatek na to dzieki z gory:) :P Aprilke mam 50 i jest odblokowana predkosc max to 100km\h Edytowane 22 Maja 2007 przez Hovman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 po pierwsze jaka pojemność??:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 po drugie moto masz już odblokowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Kompleksowy tuning na 70 ccm - okolo 3000 zl na TIP TOP. Czyli najbardziej sie oplaca sprzedac i kupic wieksze :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 odginasz membrany zmieniasz dysze robisz szlif cylindra . to wsjo :D o :D golnie sie nie opłaca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Kompleksowy tuning na 70 ccm - okolo 3000 zl na TIP TOP. Czyli najbardziej sie oplaca sprzedac i kupic wieksze :crossy: 3000zł to bardzo optymistyczna wersja :clap: Tip top wyniesie go przynajmniej 4000zł Nawet ostatnio liczyłem ile by kosztował taki tuning do GPR brata. I wyszło 4500 :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 uważam że szkoda kasy na takie zabawy a co do predkości to jesli idzie ci 100 z 50cm to napewno masz ją rozblokowaną a co do tuningu co ma wynieśc 4000zł to wolałbym juz kupic jakąś wiekszą poj.niz np.GS 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 3000zł to bardzo optymistyczna wersja :) Tip top wyniesie go przynajmniej 4000zł Nawet ostatnio liczyłem ile by kosztował taki tuning do GPR brata. I wyszło 4500 :(Sory, moj blad ;) oczywiscie ze 4000 TIP TOP :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Powiem tyle ze za te pieniadze jak sprzedasz apke i te z tuninku to juz mozesz sobie kupic jakas lepsza pojemnosc :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 jesli bym dostał 4000zł w reke ;] to moja MZ miałą by bez problemu 35KM i przytym duza trwałosc;| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 jesli bym dostał 4000zł w reke ;] to moja MZ miałą by bez problemu 35KM i przytym duza trwałosc;|tylko pomysl za ile bys ja chciał potem sprzedac ?? musiał bys dodac do ceny rynkowej cene tuningu - a za tyle kasy to chyba ciezko było by ja sprzedać... :flesje: chyba ze chciałbys wyjsc na minus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hovman Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 hehe dzieki za pomoc:P najchetniej to juz bym sprzedal aprilke ale jeszcze rok i dopiero prawko:/ a tak to smigam na niej nie wiem czy jest dobra no ale chwale sobie kulture jazdy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi