Hero Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Widok poniżej :( http://suzukicycles.org/Concept-Suzuki/Nuda.shtml Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2003 dobry pocisk hehe pozdro :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepcio Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Moto fajny i ma ciekawie rozwiązania techniczne gdzieś kiedyś o nim czytałem , to on ma napęd na 2 koła.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Jeśli tak mają wyglądać motocykle w przyszłości to chyba przerzucę sie na wędkarstwo. Nijak nie dotarł do mnie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Jeśli tak mają wyglądać motocykle w przyszłości to chyba przerzucę sie na wędkarstwo. Nijak nie dotarł do mnie :?mam niejasne wrażenie że gdybyś go dosiadł to bardzo szybko by dotarł do Ciebie :( podejrzewam że nie chciałoby Ci się z niego złazić...:( I doskonale bym to zrozumiał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Ale silnik z gsxr 750 to malo do takieg motocykla, po samym wygladzie mozna by sie spodziewac wiecej pojemnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Jeśli tak mają wyglądać motocykle w przyszłości to chyba przerzucę sie na wędkarstwo. Nijak nie dotarł do mnie :?mam niejasne wrażenie że gdybyś go dosiadł to bardzo szybko by dotarł do Ciebie :( podejrzewam że nie chciałoby Ci się z niego złazić...:( I doskonale bym to zrozumiał... Bardzo możliwe. Poprostu ze zdjęć nie podoba mi się. A co do technologi wykorzystanej w nim to za dużo nie wiem. Trza wykonać jazdę próbną :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidewinder Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Widać teraz nadchodzi moda na super super sport'y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2003 No ładnie napęd na dwa koła , zwrotnicowe zawieszenie przednie no no.Ciekawe ile to wazy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Jeśli tak mają wyglądać motocykle w przyszłości to chyba przerzucę sie na wędkarstwo. Nijak nie dotarł do mnie :? Skoro to jest concept z 1986 r, to tak powinne wygladac motocykle dzisiaj :( Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwek Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Totalnie kosmiczny mi się podoba,ale silnik mogli dać mocniejszy np:od Hayabusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Totalnie kosmiczny mi się podoba,ale silnik mogli dać mocniejszy np:od Hayabusy Ciekawe z jakiej Hayabusy? w latach 80 chyba nie bylo :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2003 No właśnie... nie wiem czy koledzy zauważyli, że to concept z 86 roku! :( Pamiętam go, bo był wtedy opisywany w "świecie techniki" (była kiedys taka gazeta, tam między innymi opisywali pierwszą VFR-ę i VFR-RC!). Więc są to stare dzieje. Nie mniej, jak sie przypatrzymy krztałtom, to dzisiejsza hayabusa ma coś z tego kształtu.. :( Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Ale silnik z gsxr 750 to malo do takieg motocykla, po samym wygladzie mozna by sie spodziewac wiecej pojemnosciHeh, pamiętaj że to jest koncepcja z 1986 roku. Gdyby była teraz to pewnie silniczek z Hayabusy :( by sie znalazł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2003 maniek, sorry, nie spojrzałem co prawda na Twój post ale jak widac napisałem prawie to samo... cóż za jednomyślność :(Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi