SUCHY224 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 TO I JA JESTEM POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daris666 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Ja już też dotarłem , przepraszam ze tak pózno ale dwójka mi wyskakuje :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zozol Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 (edytowane) No to tez się dopiszę. Aczkolwiek zastanawia mnie fakt, że dosyć mało nas w tym dziale. Czyżby forum było mało atrakcyjne dla mieszkańców 3miasta i okolic? W samym Sopocie widuje średnio 15 motocyklistów dziennie.. Pozdrawiam! Edytowane 19 Czerwca 2008 przez zozol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xINTRUDERx Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 jestem z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 melduję się na posterunku. To może gdzieś się zbierzemy w ten czy przyszły weekend? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zozol Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Ludzie się zbierają w Chmielnie koło Kartuz, w najbliższą sobote. Proponuje zajrzeć do tematu:http://forum.motocyklistow.pl/Dlaczego-nie...608-t98219.html Pozdrawiam!zozol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scott73 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Witam. Też się dopisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 halo halo? Jest tam kto? :icon_mrgreen: Od poniedziałku będę na kilka dni w Gdańsku. Może będzie się coś akurat działo ciekawego? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zozol Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Masz na mysli typowe miejskie atrakcje?sprawdź na portalu http://www.trojmiasto.pl, tam znajdziesz wszelkie info na temat wszelkich imprez w 3mieście, a teraz to dzieje się sporo min. koncerty(ale to w weekendy raczej). Szukasz czegos konkretnego? Ps.Nie wiem czy to dobry pomysł,żeby tutaj wrzucac tego posta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 typowe miejskie atrakcje to mnie mało interesują. Chodziło mi raczej o to, czy może Forumowicze gdzieś się spotykają na małe polatanko albo tymbarka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 to by coś było w tym temacie :biggrin: coś ta scena trójmiejska uśpiona, chociaż podobno niedawno sie zebrali riderzy na Przymorzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk2340 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 (edytowane) To i ja witam wszystkich :flesje: Jestem tu nowy, ale mam nadzieję, że niedługo się poznamy :crossy: pozdro p.s. z tego co widzę, to forum 3miasta umarło.... a szkoda.... Edytowane 5 Sierpnia 2008 przez patryk2340 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanysxx Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Witam pomorze cosik tu cicho ale jestem dobrej myśli że się jeszcze rozbuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 tak mało tych motorów na pomorzu az niema a jakos kiepsko z ludzmi z tych okolic na forum ... Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 no nie wiemhttp://www.moto3miasto.pl/index.php(prosze nie uznawac tego za reklamowanie czy coś w ten deseń) troche jest tych uzytkowników, co?po prostu tutaj mało kto sie umawia, wiecej tam można coś załatwić. a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi