MAYKI Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 to podniosę temat :wink:ja wole polatać niz siedzieć przed kompem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiem Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 (edytowane) No skoro ktoś wygrzebał coś takiego, to chyba warto się dopisać i ożywić północną część forum ;) Edytowane 8 Marca 2008 przez mosiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Witam, To moze i ja sie dopisze :icon_rolleyes:Nie bylo mnie tu dosc dlugo, ale czasem zagladalem. Pewnie wiekszosc juz mnie nie pamieta, ale ja dalej Was rozpoznaje, wiec nie jest tak zle :P btw - zmienilem sprzeta :biggrin: p.s - w zeszlym roku :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Pewnie wiekszosc juz mnie nie pamieta Po zdjęciach widzę, że nie tylko GS idzie na gumę :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomecki1977 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Również i ja się dopiszę. Jestem tu świerzak. Ale po tricity jeżdżę już jakiś czas. Lubię wyprawy klasykami, nie uprawiam stuntu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello93 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Obecny !! :icon_mrgreen: Jestem nowyy :banghead: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Po zdjęciach widzę, że nie tylko GS idzie na gumę :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Jak najbardziej, ale 954 ma nieco innaczej. Ja w ogole ciezko powstrzymac, aby na gume nie szla :D Damn, a u nas znowu ten paskudny snieg. Dosyc juz mam tej hustawki pogodowej.Winno byc koniec ze sniegiem i deszczem. Tylko slonce, piekne dziewczyny w bikini albo i bez bikini :) Z innej beczki - byl ktos ostatnio na zlocie na Zaspie? Odbywaja sie tam jeszcze jakies zjazdy?Gdyby np. byla pogoda w przyszla srode to z checia bym zajrzal :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas600 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 W srode na 18sta przy dobrej pogodzie przyjezdza troche osob na sume,ale na parking przed deptakiem (na koncu Jana Pawla)a nie na pas... kwietniki draznia wszystkich.... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 No teraz zloty na zaspie to tylko parking w zasadzie i zaledwie nikły cień tego, co bywało dawniej... ja się pojawiam bardzo sporadycznie, w tym roku jeszcze ani razu, bo nie miałem jakoś czasu nawet się za przygotowania do sezonu i odpalenie maszyny zabrać... heh, byle do wiosny :)pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek42 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Raczej "swierza krew" :) Jako,ze nie mieszkam w Trojmiescie,skad pochodze nie moge zbytnio "brac udzialu" w Forum.Jednakze,niebawem przyjezdzam z kumplami do Polski(Kaszuby)i mam nadzieje,ze nie jednego z Was uda nam sie spotkac i razem pare rundek "wykrecic" :rolleyes: Ciao! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Jestem !,na razie to w Trójmieście to sobie na sankach można pojezdzić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuterek55 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Czy niemacie innych tematow tylko lista obecnosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xINTRUDERx Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 to i ja sie zamelduję, co prawda prawko od ntygodnia:), ale bujam sie już troszkę dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryś sopot Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 :notworthy: to i ja jestem, pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Melduje sie :notworthy: Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi