drapik83 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 ile jedzie wasza yamaha bo u mnie chyba jest coś nie tak i 135 to max a czytałem ze fabrycznie ciagnie wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 fabrycznie niewiele więcej, ale to są dane mocno teoretyczne. natomiast jeśli motorek był sprowadzony z niemcowa, sprawdź czy nie jest przypadkiem zablokowanyjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robher Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 ja osobiście śmigam XX ale kolega ma Virago 535 i moge powiedzieć że 150 to napewno jedzie w dwie osoby a ile miał jeszcze do odkręcenia to niewiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modem Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 ile jedzie wasza yamaha bo u mnie chyba jest coś nie tak i 135 to max a czytałem ze fabrycznie ciagnie wiecej[/quotprawdopodobnie zblokowana, moja virażka potrafiła rozpedzić się do 150km/h :) Cytuj Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 raz lecialem 160ale to juz dawno i nie prawdateraz 100- 110 wystarcza zupelnie :) moze masz ta zdlawiona virazkealbo jakis gumy po drugij stronie gaznikow trzeba wynmienicnie pamietam dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Moja 150 osiągała, także pogrzeb coś i pojedziesz katalogowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 mmm757 chodziło o membrany gaźnikowe. jeśli są dziurawe to spada v-max i przyspieszenie w górnych obrotach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiuniemowa Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Moja sypała 150. Blokade masz na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 ooo wlasnie dzieki barticchyba mnie jeszcze trzymala woda ognista z koszelowki :buttrock: :banghead: jedrek z sylą przywiezli zacne trunki i jakos tak... :icon_mrgreen: :flesje: :buttrock: :buttrock: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Witam.Nie wiem ile lat ma Twoja Virazka i jak byla eksploatowana,ale ja tez stawiam na membrany.Jezeli jednak jest zablokowana,to nic bym nie robil,bo i po co?Moze tak mowie,bo w moim wieku 100km/h zupelnie wystarczy zeby miec przyjemnosc z jazdy. Pozdrawiam. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Dokladnie to co Przemko napisal :P Po co Ci v-max ?Powiem tylko tyle ze Virazka ma podobny silnik do Draga 650 a ja swoim smigalem 95 mil/h i jeszcze mial zapas pod manetka :biggrin: :D Reszta nalezy do Ciebie .... ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drapik83 Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 dogrzebałem się w niemieckich papierach że została zblokowana czy coś w tym stylu na 25kW i pewno przez to spadła predkość ale w sumie to mi to nie przeszkadza bo i tak nigdy mi się nie spieszy :D tylko tak się chciałem dowiedzieć bo myślałem że coś jest nie tak że nie jedzie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowaleon Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 No to ja w pojedynkę ostatnio śmignąłem 160km/h... może moja jest po jakimś tuningu, a ja o tym nie wiem ;) :/W dwójkę z koleżanką do 150km/h idzie całkiem sprawnie.... Moja Virówka ma 15 lat... ciekawe jak pójdzie po planowanym niedługo serwisie (regulacja zaworów i czyszczenie i synchro gaźników) P.S. Mój prędkościomierz nie oszukuje :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 nie no tuning odpadajak wszystko sprawne to tyle polecija tez lecialem juz 160 a bez przesadyto nie motocykl na te predkosci 100-110 wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoldar Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Po wczorajszej wyprawie na autostradę, już wiem 160 km/h to nie problem na mojej Virażce :icon_mrgreen: Było super !!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi