brzooza Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 mam pytanko moze i glupie, czy grozi czyms odkrecenie silnika do odciecie po krotkim postoju??tzn. jezdzimy, silnik ma odpowiednia temp. nastepnie zatrzymujemy sie na kilka min. po czym po zapalamy o do odciecia - mozna tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 tzn niby nic mu nie powinno sie stac , ale jesli juz tak chcialbyc zrobic to zapal silnik poczekaj 10 sec az sie olej rozejdzie i twedy juz nie powinno byc problemu, tylko powiez mi po co tak robic?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 (edytowane) Nie zaszkodzi bardziej niż krecenie do odcięcia w czasie jazdy NIE KRĘCI SIĘ DO ODCIECIA NIE OBCIĄZONEGO SILNIKA :) ;) :banghead: :banghead: :banghead: Edytowane 20 Maja 2007 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 ja myslalem ze chodzi mu o to , ze w czasie jazdy chce krecic do odciecia , jesli ktos mnie zle zrozumial to SORRY pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
titto Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 mam pytanko moze i glupie, czy grozi czyms odkrecenie silnika do odciecie po krotkim postoju??tzn. jezdzimy, silnik ma odpowiednia temp. nastepnie zatrzymujemy sie na kilka min. po czym po zapalamy o do odciecia - mozna tak?? :) :icon_exclaim: możesz wszystko zrobić!Proponuje petarde do zbiornika, lepszy efekt :-) i głośniejszy titto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 ja byłem na zlocie w Jerez (esp) i tam tak kręcili długo i kto dłużej z wydechu strzelał około 1-2min bez przerwy kręcili i strzelali(najpierw trzymali odkręconą do końca z jakieś 10-15 s) a potem odejmowali gazu i dodawali , systematyczne strzały ognia z przelotowych tłumiow:) jedno ducatti niestety nie wytrzymało i coś za zgrzytało i silnik stanąl i to bylo na tyle:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 (edytowane) tzn niby nic mu nie powinno sie stac , ale jesli juz tak chcialbyc zrobic to zapal silnik poczekaj 10 sec az sie olej rozejdzie i twedy juz nie powinno byc problemu, tylko powiez mi po co tak robic?? pozdroja myslalem ze chodzi mu o to , ze w czasie jazdy chce krecic do odciecia , jesli ktos mnie zle zrozumial to SORRY pozdro Jesli z tego pierwszego postu wynika ze w czasie jazdy to naprawde nie umiesz pisac to co myslisz <hahaha> POZDRO Edytowane 20 Maja 2007 przez Soku11 Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzooza Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 ja nie powiedzialem, ze chce tak robic:) dbam o maszyne jak tylko moge.ZAstanawiam sie tylko bo jak jezdze z kumplami to oni wlasnie po przerwie od razu rura i sie zastanawiam, czy tak mozna.dzieki za opdpowiedzi, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Jesli z tego pierwszego postu wynika ze w czasie jazdy to naprawde nie umiesz pisac to co myslisz <hahaha> POZDRO a moze niby wynika ze na postoju ma krecic?? lepiej skoncz juz te swoje glupie gatki :flesje: pozdro :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 1. Wynika tak z postu autora (jesli jednak to ma byc w czasie jazdy to piszesz OFFTOP)2. Kazesz mu krecic swiezo po odpaleniu jak sie rozejdzie olej nic nie mowisz zeby wsiadl i pojechal.3. Pytasz sie po co tak robi, a wiec nie byloby sensu gdyby mial krecic w czasie jazdy bo to norma...4. Mowisz, ze NIBY nic mu sie nie powinno stac, a kazdy wie ze w czasie jazdy sie mu nic nie stanie chyba ze by pilowal z godzine. Chcesz wiecej dowodow z twojeg posta :) Lepiej przyznaj sie do braku we wiedzy :biggrin: Bez obrazy. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi