AdamSuzuki Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Witam, mam suzuki dr 125 z 97. jak na swoja pojemnosci idzie strasznie powoli bo tylko 90km/h. naczytalem sie o blokadach na mopdule zaplonowym, tlumiku i gazniku. wszystkie sciagnelem ale nie dalo to wiekszego efektu.sprawdzalem tlok jest igła.z moca nie ma problemow (na kolo rwie spokojnie :wink:).jak probuje sie rospedzic to wyciaga te 90 na 5 a na 6 juz schodz z obrotow.Przez co to moze byc ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Kup lepiej odemnie DT 80 albo Aprilie RX 125 :PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Jedyne co mi przychodzi na mysl to przelozenia :) DR125 to slaby motorek bo to 4t i nic z tym raczej nie zrobisz :( POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSuzuki Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 mam 14z. ale jaki sens bylo tym japoncom robic motor ktory nie wykorzystuje ostatniego biegu. ??? masz dr 350 to sie mozesz cieszyc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Bo to jest nadbieg. Zeby podróżować te 90km/h przy stosunkowo niskich obrotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XL125 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Siemka.To nie jest raczej normalne żeby Suzuki 125 jechało tak powoli. Ja mam Hondę XL 125 z 1999 roku. Też 4T. I V-max tego motocykla to 125 km/h Mocy vteż ma na tyle że staje na tylnym.. A robiłeś coś przy gaźniku? może się rozregulował? No albo tylną zebatke masz wielkosci xxl :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi