walerry Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 (edytowane) :banghead: :banghead: :banghead: HONDA CBR XX Nie wiem co robić? Jedni polecają gaźniki, bo są stare sprawdzone, tańsze w obsłudze i odradzają wtrysk, bo jak co nawali to są duże koszty naprawy i regulacji (tylko drogi serwis). Ale ja jeszcze nie słyszałem żeby komuś nawalił wtrysk w HONDZIE. W końcu więcej pali na gaźnikach czy na wtrysku? (bo są różne zdania) Jak to w końcu jest? Szukać takiego, czy takiego ? ? ? ? ? ? ? Przepraszam nie tu chciałem umieśćić tego posta dopiero zaczynam na forum i się jeszcze motam. :biggrin: :icon_rolleyes: :notworthy: Edytowane 19 Maja 2007 przez walerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bread Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 - a czemu post jest w dziale Humor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Opowieści w stylu horrendalnie drogie serwisy, i psucie sie wtrysków można włożyć między bajki. Szukaj zadbanego egzemplarza, im nowszy tym lepszy. Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianek_spox Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Generalnie silniki z wtryskiem paliwa palą znacznie mniej niż te tradycyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marciolis Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Mam XX-a na wtrysku na trasie przy ciągłe jeździe 120-140 km/h spalanie nie przekracza 6l/100 :flesje:, maszyna jak złoto............jełśi kupisz zadbany egzemplarz nie masz się o co obawiac, to się po prostu nie psuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walerry Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Witam!!!Dziękuje za odp.Mam nadzieję że uda mi się kupić dobrego motoraka(nie po jakimś dzwonie).Pozdrawiam !!! :D :) :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi