spiwor Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 (edytowane) Tak w nawiasie to byłem świadkiem jak kierowca tir dostał mandat 150zł i 3pkt. karne za jazdę pasem awaryjnym gdy ustępował innym miejsca. A na drogach teraz totalny egoizm(są wyjątki ale zdecydowanie w mniejszości) może dlatego, że wszyscy wszystkim przeszkadzają sobie na drogach. Brak uśmiechu na ustach a rozwijanie zawiści. Taka rozwinięta wersja: wszyscy co jeżdżą wolniej to pipy leśne i zawalidrogi a ci co szybciej to piraci drogowi.Zdecydowanie za mało dróg jest do ilości pojazdów. Może dlatego że głównie ułatwiam przejazd ścigom :flesje:,bo po co czytać w gazetach o kolejnych wypadkach...PzdrA nie lepiej szybszym po prostu ustąpić bo są szybsi i po co im blokować? Edytowane 20 Maja 2007 przez spiwor Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzzi Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 podziekowanie - kierunkami, LPL.pozdrowienie - lewa lapa. Chyba prosciej sie nie da :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 :biggrin: lewa łapa w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 czasami ręką, ale rzadko. przeważnie nogą - gest uznany w europie zachodniej jak ktoś już napisałpodobnie, poduważyłem to w krajach basenu morza środziemnego :icon_mrgreen: poza tym awaryjne - u nas gest o wiele bardziej zrozumialy przez pozostałych uczestników ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) Nie macie awaryjnych w moto ? :notworthy: Ja mam :banghead: Bajer :biggrin: Większość jak to widzi to się dziwi bo nie mają tego u siebie :icon_rolleyes: Także dziękuję najczęściej awaryjnymi lub podnoszę lewą łapę ;) Zależy jak leży :banghead: Edytowane 23 Maja 2007 przez andrzejtomecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osmul Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 ja najczesciej lewa reka, ale jezeli musze trzymac rece na kierownicy to glowa, jadac autkiem zawsze dziekuje awaryjnymi lub podnosze prawa reke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 hehe ja też nie mam to wtedy wiesz.... wystawiasz lewą rękę, później prawą, i później znowy lewą :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_han Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 jestem za ukladem: lewa raka, prawa reka, lewa noga, potema plecaczek to samo ( albo w tym samym czasie zalezy od zgrania), nastepnie awaryjne ( jak ktos nie ma to LPL), wtedy punkt kulminacyjny. Zatrzymujemy sie i usciskamy dlon osoby ktora nas przepuscila. Tak na powaznie - mysle ze cokolwiek - wazne by bylo zauwazone przez osobe wyprzedzana jako pozytywny gest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 W zaleznosci, Podniesiona albo prawa reka podczas postoju albo lewa, skiniecie glowa W PL jak jest bczas to 2-3 migniecia awaryjnymi ( na trasie ) :icon_rolleyes: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek8104 Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Najlepiej jest wyprostować rękę, zacisnąć pięść i wyprostować środkowy palec :icon_mrgreen: :icon_razz: :) A na poważnie lewa łapa w górze. Skinienie głowy jest mniej widoczne, a nogą to już w ogóle. Człowiek myśli że zaczepił o coś nogawką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi