pierwoszow Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 W niedzielę ma być bezdeszczowo - może jakaś jazda?Szykujemy sie prawie wszyscy na Łagów :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Szykujemy sie prawie wszyscy na Łagów :smile:Prawde powiadasz Janek... tera Łagów..... :D :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 No to do zobaczenia w Łagowie... Marcysiek, mam twojego koma, jak zajedziemy to Was będę szukał Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Melduje powrót z Łagowa, dzięki za super towarzystwo....Z Wami mozna wszędzie jeździć....Troche jestem padnięty po tych oranżadkach i płynach do mycia naczyń....hihihihi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Marcyś to była gra w trzy kolory, czerwony Pierwoszowa, Twój żółty i nasz niebieski piwa nie licząc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Melduje powrót z Łagowa, dzięki za super towarzystwo....Z Wami mozna wszędzie jeździć....Troche jestem padnięty po tych oranżadkach i płynach do mycia naczyń....hihihihi.....No masz rację, ale nie wiem po którym mnie wczoraj ścięło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 E, tam dobrze było :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 No masz rację, ale nie wiem po którym mnie wczoraj ścięło..... Marcyś chodzi ci o kolor czy ilość hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Panowie ,co z najbliższym weekendem ? ruszamy sie gdzieś? ja pewnie w Kotline gdzieś uderzę. Ale jeszcze bez konkretów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Panowie ,co z najbliższym weekendem ? ruszamy sie gdzieś? ja pewnie w Kotline gdzieś uderzę. Ale jeszcze bez konkretów.Ja daje na luz w tym tygodniu, mam pare zaległych spraw...pozdro, miłego latania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Ja też.Zaległe spotkania i mnóstwo roboty w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 A jak tam panowie ,może w przyszłym tygodniu z soboty na niedzielę- Sława,namiot,ognisko i dobre piwko przy ognisku.Jakiego jesteście zdania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 A jak tam panowie ,może w przyszłym tygodniu z soboty na niedzielę- Sława,namiot,ognisko i dobre piwko przy ognisku.Jakiego jesteście zdania?Jestem za, zgodnie z rozmową Janek...ale czekamy co Hamir wymyśli w tym temacie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Tak jak rozmawialiśmy wszystko aktualne byle nam pogoda dopisała sobota grill i ....., a w niedzielę laba i popołudniowy powrót. Co do startu to ja mogę dopiero po 14 jak zamknę interes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 (edytowane) Tak jak rozmawialiśmy wszystko aktualne byle nam pogoda dopisała sobota grill i ....., a w niedzielę laba i popołudniowy powrót. Co do startu to ja mogę dopiero po 14 jak zamknę interes. My z Marianem wyjedziemy chyba wcześniej.Dasz nam jakis namiar to spotkamy się na miejscu.Marian na miejscu bedzie twoja Madzia może odwiedzimy ją.Hamir a jak tam pozostali koledzy.A wogle może powiesz coś wiecej o tej miejscowości gdzie mamy zakotwiczyć. Edytowane 17 Lipca 2007 przez pierwoszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi