Skocz do zawartości

Bliskie spotkanie 3ego stopnia

Greedo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

wyciągam pompeczke (mam jeszcze oryginalną z czasów Kadeta - służy mi nie tylko do pompowania kół) i dalej jazda.

hmmmmmmmmmmmm a do czego jeszcze? co tam sobie pompujesz?? 8) :(

Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S

wyciągam pompeczke (mam jeszcze oryginalną z czasów Kadeta - służy mi nie tylko do pompowania kół) i dalej jazda.

hmmmmmmmmmmmm a do czego jeszcze? co tam sobie pompujesz?? 8) :(

Używam jej jeszcze "w obronie własnej".

• 5 tygodni później...

jak jezdze czasem moja Etztka do szkoly. razu pewnego ja wychodze mam juz jechac patrze a tam 2 osilkow buja sie na mojej Eci ! ! Siedza na niej sprawdzaja jak amroki chodza - typowe dresiarskie zabawy. Ja w oczach ogien, po kumpla i jazda do nich - mowie zeby zszedel a ten ze "czekaj czekaj pali ci sie k*a gdzies?". niewytrzymalem, rabnalem goscia przez leb tak ze spadl i mial z lekka problemy ze wsatniem - drugi sie nie stawial tylko podniosl tamtego i wyzywajac nas gdzies poszli... jak byl bym sam pewnie by mnie drechy obily i moto do tego tak samo. nie moge zdzierzyc takiego zachowania ludzi ... motorem dalej czasem poymykam do szkolki i raz widzialem tych bezmozgow ale bylem akurat z bratem i sie okazalo ze oni z nim kose kiedys mieli i ze on ich tepil wiec jak zobaczyli z kim ide dali sobie siana i sie nie czepiaja. takie to pokolenie dresow teraz jest ! ! moto ponad wszystko ! ! (oprocz kobiety) :P

• 11 miesięcy temu...

Jak by moje moto zostalo przez kogos kopniete lub cos w tym stylu to lepiej bym tego nie widzial.Bo by nieiwem czy by jeszcze byl w stanie chodzic. A co do sasiadow to raz mialem z takim jednym dym bo stawiam skuta 4-6 metrow od okna aten na mnie. Zalujcie zesci9e tego nie slyszeli. Za drugim razem juz jego zona stala na balkonie jak on do mnie podchodzil, a to dlatego ze wczesniej mu chcialem wpier***ić kaskiem i sie typ wystraszyl.

Mój kumpel dał sie przejechac gosciowi na mz 150 gdy chamował przy nim z małym piskiem kumpel podszedł do niego jak naliczyłem ok 5 dzwonów (kumpel ma troche siły) i wszystko za to ze mocno chamował a oponka łysawa (ten gosc o tym nie wiedziął bo nikt mu nie powiedział ) :twisted: :twisted: :D

mnie tez sie kiedys stara baba jakas czepiala ze jak jezdze jawka to jej kurze przed domem :lol: wkurzylem sie i pojechalem z kumplem (na rowerach :mrgreen: ) i zaczelismy robic sobie hampelki przed jej domem :twisted: (droga nie byla asfaltowa :mrgreen: ) a jak by mi ktos moto kopnol albo cos w tym stylu to nie darowal bym :D :D

• 1 miesiąc temu...
a jak by mi ktos moto kopnol albo cos w tym stylu to nie darowal bym :)  :D

Jak widać ci co piszą tego rodzaju teksty są rówieśnikami . Chłopcy dorośnijcie bo to może się dla was źle skończyć.Myślenie nie boli i ma podobno kolosalną przyszłość...

Pozdrawiam

Dzidek 40 lat :banghead:

Widzę ze cała masa tu zabijaków... :twisted:

Niestety moje kochane moto zostało kiedyś przekopane przez bandę dresów (ja zostałem przekopany wcześniej) to akurat im wybaczę – morda nie szklanka, nie potłucze się... :?

Ale moto nie mogłem podarować.... Ich Polonez na następnej dyskotece leżał na dachu i to bez żadnej szyby.... Po to ma się w końcu przyjaciół i dobre pomysły. :buttrock:

Czasem jest tak, że nie można obronić siebie ani swojego kochanego motocykla... (Kiedy wrogów kupa i Herkules du..) :buttrock: :!: