rapi Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 (edytowane) Poprzednia część filmu się Wam spodobała więc oto link do 3 części: lub rapidshareCzekam na opinie :) Edytowane 18 Maja 2007 przez rapi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Szacuneczek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osmul Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 po raz trzeci mnie zadziwiacie:) jestescie niesamowici, oby tak dalej czekam na nastepna czesc filmu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veronx Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 hehehe chociaż nie popierałem nigdy tego rodzaju ,, stuntu " mnie to sie podoba :) ten chłopak który jeździ tak na kole , będzie mógł sporo osiągnąć jeśli się przesiądzie na większe sprzęty bo będzie mu łatwo nad nimi zapanować , ma już jakieś podstawy ! filmik spoko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 I niech mi ktoś teraz powie ,że do stuntu trzeba mieć jakiś mocny motocykl....jak masz talent i umiejętności to i na WSK dasz rade.WIELKI SZACUN !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Naprawdę jestem pod wrażeniem. Super jazda. Trochę tylko komuś pole zniszczyliście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Rewelacja! Powiem jedno:jakby się chłopaki przesiadły na lepsze sprzęty to ich filmy byłyby jednymi z wielu, przez co nie zostaliby zauważeni. Szacunek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoPatryk Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Szacuneczek :crossy: :) Dokonywaliście jakiejś zmiany w moto? Pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 :buttrock: :) :wink: :) :P ;) :P :notworthy: :notworthy: respect Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brxYZ Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 :wink: Elegancko chłopaczki sobie poczynacie :icon_eek: pozdróweczki and re5pect ! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Spoko filmik :wink: Gratki ;) Jaką masz zębatkę z tyłu?? xD Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Wlasnie na WSK-ach stunt to jest cos, i tak sa zauwarzalni :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 ja pierdziele szacunek dla WAS, wydaje mi się czy to zaczątki cyrkli.... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Naprawde super filmik :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Naprawde super filmik :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi