Kocur bury Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Jechalem w zielonej kamizelce odblaskowej (mam ja na stale przytwierdzona do kurtki), a w motocyklu wlaczone byly swiatla drogowe + dwa halogeny przeciwmglowe hella - nie pomoglo, nie zauwazyla :P . PozdrawiamAby zauważyc, trzeba spojrzec we właściwym kierunku. :) Faktem jest, że na kursie kat. B ani słowem nie wspomina się o motocyklistach. Ważne, że żyjesz. Trzymaj się, i szybkiego powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 jestem cholernie zaskoczony, pamiętam twoje kłopoty z hondą, tyle problemu, pamiętam jak byłeś załamany, chciałeś zrezygnować a jednak powróciłeś i znowu taka głupia sytuacja...Ale nie załamuj się cieszę się że z tobą wszystko wporządku wracaj do zdrowia i głowa do góry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 16 Maja 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Na moje oko wszystko będzie dobrze. Zalmen na razie się lansuje i łazi o kulach :buttrock:Tak czy owak moto powinno szybko do mnie trafić. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 w pewnym sensie szczęście masz - 2 skasowane sprzętu i wciąz cały...jak się zastanowić- to nadal w pewnym sensie- szczęscie do pozazdroszczenia... zwłaszcza,ze na ślepych/głuchych/głupich kierowców siły nie ma. zyczę powrotu do zdrowia i trafnych decyzji :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 awful, no i o to chodzi! to samo napisałem. zalmen ty masz szczęście, którego wielu nie miało i nie możesz zrezygnować z motocykla. jesteś widocznie pisany do jazdy pozdro i trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi