lowrider Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Witam, Chciałbym sobie założyć wydech przelotowy do bandita 1200. tylko ze nie wiem jakiego szukac. poszukuje czegos do 800-1000zł. Jestem całkowicie zielony-prosze o porade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dono Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 jeśli jesteś całkowicie zielony to może daj sobie spokój z tym wydechem? do takiego wydechu trzeba regulować gaźniki. no i nie wiesz jakiego szukać nawet..... ja ci nie pomogę bo sie nie znam na tym, ale takie moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lowrider Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 cóż...montaż wydechu i regulacje gaźnikow zlece w warsztacie;)potrzebuje jedynie porady jaki wydech najlepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Do tego rocznika praktycznie każda firma robi, LeoVince, Yoshimura, Two Dogs Racing, Remus itd. Poszukaj na allegro, możesz zajrzeć do sklepów internetowych np. www.scigacz.pl Pozdro Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 two brothers a nie dogs ;) do suzy to yoshi zaloz. arrow tez ma fajne kominy. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 two brothers a nie dogs :DHa ha ha ha o kurde, ale dałem czadu, skąd mi sie te "Dogs" wzieło?!!? :D ;) p.s. Rebel z forum miał w 600-ce LeoVinca i gadał pięknie. Bern z forum ma w swoim 1200-ście, tylko nie wiem jakiej produkcji ma tłumik, ale chce sie go pozbyć bo za głośno mu :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Tu cie Dono zaskocze, w Bandicie 1.2 zalozenie przelotowki znaczaco podwyzsza moc i nie wymaga zwykle zadnej regulacji gaznikow.Suzuki oryginalnym tlumikiem blokuje ten silnik. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dono Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 no przeiceż napsiałem ze sie nie znam tak dobrze :icon_evil: może akurat w bandicie tak jest, ale w większości sprzętów chyba jednak wypada wzbogacić mieszankę. tu sie składa że akurat tłumik jest dławikiem - nie wiedziałem. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi