PGR Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Macie może dojście do dobrej i w maire taniej maty lub waty do wydechów??PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Szukales na allegro??? Nie wiem czy jeszce to sprzedaja, ale kiedys byla taka wata. Cena o ile dobrze pamietam to cos kolo 50 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Czyżbyś chciał przyciszyć wydechy?Kumpel kiedyś napchał do wydechu myjki do mycia naczyć i motorka prawie nie było słychać, tylko jechać też nie chciał. Spaliny wprawdzie wylatywały, ale muł się zrobił straszliwy :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robos66 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 W ubiegłym sezonie szukałem w warsztatach napraw tłumików samochodowych, ale nie chcieli ze mną gadać. Przez przypadek przy okazji wymiany wydechu w samochodzie dogadałem się z właścicielem i za 20 zeta sprzedał mi około 1m. maty bawełnianej. Wyciszyłem sobie wydech w Lc4 i jeszcze troszkę zostało. Był to warsztat w Pruszkowie który wymieniał i dorabiał też tłumiki własnej konstrukcji. Jeśli popytasz w takich zakładach to na pewno coś znajdziesz. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 ja pamietam ze w "sport" tlumikach do mz byla mineralna-taka uzywana w budownictwie, dobrze sie sprawdzala:) Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Ja do tłumików przelotowych zawsze pchałem zwykłą wate albo mate szklaną.. Rozwiązanie dobre i często stosowane ale nie wieczne, bo wata nasiąka, zbija się w twardą masę i wygłusza już o wiele gorzej.. Można by też zastosować te druciaki do czyszczenia garów.. I nie ma co kupować na allegro bo za wate w sklepie budowlanym zapłacisz śmieszne pieniądze... Ja się za pare dni zabieram za tłumiki bo są za głośne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 a moze masz niedaleko domu jakies wodociagi i czesto one sa ocieplone wata szklana ja akurat mialem wate w piwnicy na rurach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek450 Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 http://www.motox.com.pl/sklep/index.php?cPath=181_197 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi