hubertmtx Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) Witam Wiec zwracam się do was wszystkich o pomoc w naprawie \ wyregulowaniu mojej aprili.Aprilka nie chce się wkręcać, dyfuzor wybebeszyłem, blokade z membrany sciągnełem, moduł przekładałem od kolegi który ma odblokowany, gaźnik mam 21 mm dellorto (na oryginalnym jest jeszcze gorzej) Próbowałem już regulacji itp. I jest tak cały czas olej w dozowniku to orlen 2t pół syntetyk już sam nie wiem co to może być ;/ OTO LINK DO FILMIKU Z PRACA TEJ APRILKI www.amcio.pl/users/timi/hubercik/Aprilia.wmv Edytowane 13 Maja 2007 przez hubertmtx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 zdejmowales koncowke wydechu ? przewody nigdzie nie sa rozciete? jak ze swieca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Witam dyfuzor wybebeszony końcówka przelotowa a o jakie przewody Ci chodzi ??? Swieca jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 kurde mimo to wyglada to na jakas blokade :icon_razz: bez filtra pwietrze probowales i wydechu dopalic??co wtedy zagada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Przy nagrywaniu tego nie było filtra i bez wydechu jest to samo ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 przewody: stacyjka - modol, modol- magneto itp, czy przebicia nigdie nie ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Witam przewody są ok. Może doradźcie jak rególować gaźnik czego według was jest zadużo powietrrza paliwa ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 w rjeju koleji jest identycznie nie ma żadnej blokdy, odobno gdiześ blokada jest na lczniku/obrotomierzu, ale jeszcze nie miałem czasu szukać tego tak jak w tzr, szukaj tma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musti_RS Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Loool, jak niby na liczniku moze byc blokada, co blokuje ci wskazówke, a wskazówka silnik czy koncówka linki przy slimaku hamuje koło ;):P, hahaha, TOTALNA BZDURA!!! Nie ma takiej blokady. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Moim zdaniem to nie jest gaźnik bo słychać jak silnik próbuje się wkręcić ale nie może, ja obstawiam zapłon, spróbuj różnych ustawień, zmień świece. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Hmmm zapłon chodzi ci o magneto itp ??? Z tego co wiem te silniczki nie były tam blokowane ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 sprawdz na orginalnych mebranach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 zachowuje sie jak by był zimny na ssaniu... moja honda sie podobnie zachowuje jak zbyt długo chodzi na ssaniu... zbyt bogata mieszanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Hmmm zapłon chodzi ci o magneto itp ??? Z tego co wiem te silniczki nie były tam blokowane ;/ Nie mówie o ty że na zapłonie może być blokada, chodzi mi o to, że może być źle ustawiony, na moje oko jest opóźniony albo iskra jest za wcześnie, spróbuj na innej świecy go odpalic. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Musti Rs mało w zyciu widziałeś:)pzdr. tzr nowe mają na liczniku nie na obrotomierzy do 80km/h wiec nie gadaj jak nie iwesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi