Strzalek Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Pewnie zaraz wszyscy mnie zjadą ale wg mnie nie ma się czym podniecać. Bartek praktycznie 3 lata lata w FMX i dopiero flipa zrobił. W USA 17-sto latkowie po 6 miesiącach jazdy kręcą flipy. Tam robią to nawet dziewczyny. Tylko Polska jest taka zacofana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witson Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Moim zdaniem to kwestia możliwości treninowania w miejscach do tego przeznaczonych i $$$. Jakby u nas w Polsce można było żyć na takim poziomie jak w USA np. kupować nowy motor za 2 wypłaty, remont silnika robić za tygodniówke to sport motorowy byłby na zupełnie innym poziomie. Także nie ma sie co podniecać że 17 latkowie robią flipy w USA :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Także nie ma sie co podniecać że 17 latkowie robią flipy w USA :wink: Nie tylko na crossach. Robią też na ścigaczach, mini bike, skuterach śnieżnych, quadach i na wielu innych pojazdach...:icon_razz: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek szabla Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Nie tylko na crossach. Robią też na ścigaczach, mini bike, skuterach śnieżnych, quadach i na wielu innych pojazdach...:) TY weź mi pokaż jakiś filmik jak się wykręca backflipa na ścigaczu, bo może młody jestem ale nigdzy nie widziałem i z chęcią zobaczę. TOMEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Pewnie zaraz wszyscy mnie zjadą ale wg mnie nie ma się czym podniecać. Bartek praktycznie 3 lata lata w FMX i dopiero flipa zrobił. W USA 17-sto latkowie po 6 miesiącach jazdy kręcą flipy. Tam robią to nawet dziewczyny. Tylko Polska jest taka zacofana popieram. nasz piękny kraj jest bardzo zacofany. szkoda :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brxYZ Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 hehe dobre sobie :0 sam tez bym chciał zobaczyc filmik jak ziomek na scigaczu kreci backflipa:XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Travis Pastrana And The Nitro Circus III Na tym filmie pastrana robił backa na DUCATI .pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Travis Pastrana And The Nitro Circus III Na tym filmie pastrana robił backa na DUCATI .pozdr. Jakos nie kojarze zeby Travis backflipa zrobil na DUCATI... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 do basenu z gabkami taki krotki moment jak jest christen Pfifer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 do basenu z gabkami taki krotki moment jak jest christen PfiferPrzedchwilą oglądałem Nitro Circus III ale jakoś nie zauważyłem. W której sekundzie?? :) w 2 części jest jak koleś robi FRONT flipa na ścigu, piękna wyjebkA :bigrazz: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi