maniek_7 Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Sam stoję przed takim samym problemem... Choć miejscowa młodzież preferuje używane (2-suwy) hondy, yamachy, peugeoty, to ja... jednak dla juniora wejdę w Kymco - wkońcu to Tajwan, a nie Chiny. A i cena 4,5 TPLN z Agility jakieś tam... (a znając życie jeszcze można coś wyrwać) za 4 suw (przynajmniej dzieciak nie zapomni o dolewaniu oleju) jest do zaakceptowania. Przeglądając oferty, to za tą cenę można kupić 3- 6 letniego peugeota, yamachę lub hondę (ludzi popierdzieliło wyceniając używane skutery). Wolę coś nowego z gwarancją... w razie czego sam będę tym potem jeździł :biggrin: Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 tylko 2 suw sa drozsze od 4 suw niewiem czemu ale :biggrin: .... wez jakis katalog "tajwanów" to zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 ludzi popierdzieliło wyceniając używane skutery nie popierdzieliło tylko markowy skuter to wydatek 6-12 tys zł Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Kymco jest gites, znam paru użytkowników S9tek i nie mają z nimi żadnych problemów. To jedyna "egzotyczna" marka skuterów którą bym kupił :icon_twisted: Po za tym wolałbm 6-10 letnią SRkę, Speeda, Roxa niż gównianą nówke :icon_twisted:Zipi, Kiłeje i inne gówn psują się jaaak cholera :D - przy "młodzieżowej" jeździe ofc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) Moim osobistym zdaniem, tyle głosów że lepiej kupić używany zachodni skuter to nie przypadek i coś w tym musi być, tylko tyle. Edytowane 15 Maja 2007 przez Wiśl@k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 maniek 7 jeżeli może szukasz kymco agility to kolega sprzedaje jak coś to napisz do mnei an gg dam Ci namiary.... Apropo Kymco to naprawde niegłupie skutery a napewno lepsze od kidroadów keeewayów czy zipów...... Ale i tak za takie pieniądze kupic lepiej np. peugeota speedfighta (miałem i moge szczerze go polecic) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiaan91 Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 ja się nawet na takie wynalazki nie patrze, to nie jest jak kiedyś romet, była dobrą marką, teraz to jest tylko zaciągnięcie klientów, jedny wilelki chiński szajs i niz pozatym... wiem coś o tym bo mialem kiedyś gówno chonskie :/// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubadandy Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 dlaczego tak sadzisz???? piszesz pierdoły aby sobie nabijac posty... Dla córki to stoii ładna Apka SR za 3500 wiecej nizej napisałem w sygnaturce pozdro te romety to takie wiesniacke sa :bigrazz: :wink: :banghead: :icon_razz: :D Dawno temu w PRL-u .... bo taka jest rawda a nie wiesz jak to jest pawik to badz cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi