k_u_b_a Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 sorki. :flesje: zeby sie zrehabilitowac polecam trase dle udajacych sie w g. świętokrzyskienie jedzcie 7 w kierunku radom>>szydłowiec>>kielce, tylkowawa>>g.kalwaria>>warka>>glowaczów>>białobrzegi(tu przecinamy e7)>>wyśmierzyce> >przysucha>>chlewiska>>szydłowiecwinkle cudne, troche prostych na odkrecenie, a asfalcik jakby wczoraj lany, no poza 15 kilometramicala traska ok 180km czyli nadkladacie ok 40km, ale warto :crossy: marcin otwieram nowy temat na umowienie sie na niedziele Sligier, wywal prosze moje posty nie zwiazane z tematem pzr k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Nic nie będę kasował bo mi się nie chce :crossy: a i nie musisz zakładać nowego tematu żeby się umówić na latanie, możesz skorzystać z tematu Halo Warszawa bo właśnie do tego on służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieslaw_P Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Polecam trase Warszawa - Sochaczew. Z bocznymi uskokami w Lesznie do Puszczy Kampisnoskiej, za Lesznem skret do rezwrwatu "Granica". - inny swiat. I Inne boczne drogi odchodzace od tej do Sochaczewa. Droga Nadwislanska i ta na Kozienice to nudne przemiszczanie sie po dziurach przez las. Lepiej jest jechac na Polnoc od Wawy. Chyba ze w Swietokrzyskie. Tam jest rzeczywiscie ladnie. Pozdrawiam WieslawZZR600. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tas[PL] Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Polecam trase Warszawa - Sochaczew. Z bocznymi uskokami w Lesznie do Puszczy Kampisnoskiej, za Lesznem skret do rezwrwatu "Granica". - inny swiat. I Inne boczne drogi odchodzace od tej do Sochaczewa. Droga Nadwislanska i ta na Kozienice to nudne przemiszczanie sie po dziurach przez las. Lepiej jest jechac na Polnoc od Wawy. Chyba ze w Swietokrzyskie. Tam jest rzeczywiscie ladnie. Pozdrawiam WieslawZZR600. ostatnio jeździłem w tamtych okolicach rowerkiem (przedewszystkim po lesie, choć i trochę asfaltu zaliczyłem) i muszę przyznać, że jest to urokliwe miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Polecam trase Warszawa - Sochaczew. ...Traska generalnie ok ale ostatnio to raczej hardkor ;). Na większej jej części trwają roboty przy kanalizacji. Nawierzchnia nierówna, czasem ruch wahadłowy. Trzeba poczekać do zakończenia robót.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yarp Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 z ronda zesłańców toruńską do modlińskiej, wylot na nowy dwór (piękny asfalcik)i powrót gdańską do mostu grota i toruńską do zachodniegow sumie ok 100km, ruch w niedzielę przed południem zupełnie znośnypozdr.Y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSpławik Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Na krótki ale nie bardzo szybki wypadzik polecam traskę Warszawa - Żyrardów - Warszawa. W niedzielę było całkiem spokojnie jeżeli chodzi o puszki. Miło jest skręcić w Regułach na Pęcice i Komorów. Pętelka ma ok 100 km i nie ma robót drogowych :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek73 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 traska dzisiaj wyprubowana wyjechałem o 17 dla ukojenia nerwów.lecimy modlińską na dwór mazowiecki ,w miejscowości skręcamy w prawo na płock następnie kierujemy się na serock . dolatując do serocka skręcamy w lewo kierunek pułtusk przt wyjeździe z serocka skręcamy na wyszków. Po dojeź dzie dom wyszkowa na rądzie lecimy w prawo kierunek białystok dojeżdżamy do skrzyżowonia ze znakiem długosiodło miejsce charakterystyczne bo z lewej strony stawy rybne i przy znaku reklama stawów i smażolni ryb polecam rybkę naprawdę świeżutka i cena :icon_mrgreen: . Po sutym posiłku lecicie dolej w kierunku długosiodła ,mijacie je i cały czas z drogą z pierszeństwem w ten sposób zrobicie pętlę 247km z wawy polecam aswalt zajebis.....o część trasy w laskach i na kolanku koledzy oblukali ale nie wydają bo dzisiaj dwóch leciało w złożeniu-pozdrawiam jak czytacie powtażam traskę w niedzielę tak koło 12 jak ktoś chętny na armaturze to dawać :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 też mam fajną traskę na 1,5-godzinny popołudniowy wypad:z Wawy w stronę Pruszkowa Al. Jerozolimskimi, za Asmetem na światłach lewo, w Pruszkowie na pierwszych napotkanych światłach w lewo, w Komorowie przy pierwszym skrzyżowaniu z droga z pierwszeństwem w prawo, pierwsza w lewo i przez cały czas "prosto" :icon_mrgreen: do Nadarzyna, tam na rondzie w prawo i za rondem w prawo, znów "prosto" do Otrębus, za Otrębusami w lewo do Grodziska Mazowieckiego, za Grodziskiem w lewo "prostą" drogą do Radziejowic , tam w prawo na Wrocław jakieś 15km i w prawo pierwszy zjazd na Skierniewice, znów "prosto" do zjazdu w prawo na Żyrardów, można sobie wrócić przez Zyrardów -> Grodzisk Mazowiecki - > Pruszków, albo w Żyrardowie zjechać na Sochaczew i tam do A7ki, jak ktoś ma ochotę na zakończenie traski poodkręcać na prostej :icon_mrgreen: Droga obfituje w piękne winkle, w sumie koło 50 może 60 - ciasne, szybkie, długie, zmienne - jest wszystko: winkle, dobry asfalt, widoki i mało puszek :icon_razz: Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 (edytowane) ja tez znam fajna traske a nawet 3 : 1. kolumna - mac w wilanowie2. trasa TT i ostatnia dla hardcore'owcow: start Arkadia -> JP II -> rondo ONZ i spowrotem , powtarzac codziennie po 22ej do odcieciaciaciaciacia :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_razz: :P :wink: :cool: ;) Edytowane 17 Sierpnia 2007 przez nowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 ja tez znam fajna traske a nawet 3 :1. kolumna - mac w wilanowie2. trasa TT i ostatnia dla hardcore'owcow: start Arkadia -> JP II -> rondo ONZ i spowrotem , powtarzac codziennie po 22ej do odcieciaciaciaciacia Czy do zabrania całego niezbędnego ekwipunku na te wyprawy wystarczy tank bag, czy niezbędne będą sakwy :buttrock: :crossy: MSPANC :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corben Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Miałem dziś jechać ze znajomymi na objazd okolicami Wawy ale niestety wczoraj byli goście i dziś nie bardzo nadawałem się do jazdy :buttrock: ... na tę okoliczność opracowałem trasę 146 km. Może ktoś skorzysta http://maps.google.com/maps?f=d&hl=pl&geoc...252,0.6427&z=11Zaczyna się nad Zegrzem a kończy w Legionowie ale zmiany dozwolone :crossy: Nie znam całej trasy, tylko niektóre odcinki więc nie wiem jak nawierzchnia szczególnie wzdłuż Wisły ale trasa wokół kampinosu powinna być urokliwa. Poza tym można zrobić przystanek w Żelazowej Woli, pozwiedzać itp. szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Czy do zabrania całego niezbędnego ekwipunku na te wyprawy wystarczy tank bag, czy niezbędne będą sakwy ;) :biggrin: MSPANC :biggrin:to zalezy! na trasne nr 1 niezbedny jest caly ekwipunek, i nalezy sie do niej dobrze przygotowac! Tj. po pierwszy dobrze wyszorowac zabrudzony najnowszy model Twojego scigacza. Zobacz czy wszystkie naklejki firm ktore sa obecnie na topie nie odklejaja sie lub nie maja uszkodzen. sprawdzic w jakim stanie sa Twoje skory i kask, jesli widzisz gdzies brudne miejsca to nalezy jak najszybciej je wyczyscic i nawoskowac dla dobrego polysku. Kask oczyscic z wszelkich owadow, wizjer powinien blyszczec i najlepiej gdyby byl czarny lub lustrzanka. Sakwy sa najlepszym rozwiazaniem, ale zle wygladaja. Musisz wyjac siatke , zamontowac ja tak abys mogl przewiezc kask dla swiezo wyrwanej 16tki. Jedz ostroznie, zeby Twoja praca nie poszla na marne i dumnie prezentuj sie.. w koncu jestes rycerzem Krola Zygmunta! na trase nr2. nalezy jak najbardziej zabrac tankbag, do ktrego mocujesz kamere minidv i nagrywasz dla potomnych film z traski ktora miales szanse przemierzyc. na trase nr 3. nalezy wykonac czynnosci z pkt 1. po to aby uzyskac oczekiwane efekty tj. zainteresowanie 16tek uwodzaco pochlaniajacych kolejne porcje lodow u grycana. trasy nr 1 i 3 mozna laczyc w jedno, ale tylko w takiej kolejnosci! Kochani motonici mam nadzieje ze skusicie sie i bedziecie mieli kiedys okazje wybrac sie na jedna z tych tras... a moze nawet na wszystkie 3!! z motocyklowymi pozdrowieniami :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi