guziq Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 janciowniku mnie była szpera :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 janciowniku mnie była szpera No to bajka, ponad 200 kucykow, szpera, od chu*a momentu i zabawa gwrantowana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 i własnie przez zabawe ja rozbiłem :rolleyes: Jechałem w zakrecie po mokrym i dałem za duzo gazu. A ze ze szpera 2 koła biora na raz to i dupa zamiotło i znak skoszony :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 no tez czytałem na roznych forach ze 2,5 tds to niestety nie był udany silnik, problemy z głowicą itp..A co do 3.0d to z tego co zauwazyłem to chyba był od 1998? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 H4zelltds po roku bodajze 95 (nie pamietasm dokładnie) miał inna głowice która nie przyspazała juz problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 H4zelltds po roku bodajze 95 (nie pamietasm dokładnie) miał inna głowice która nie przyspazała juz problemów O no to tego nie wiedziałem.. ale i tak pewnie odpuscimy sobie tą bmw. Jednak trzeba będzie sie rozglądac za 3.0D :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
codrusldn Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 życze szczęscia w szukaniu dobrej bumki.mi zajelo to 1,5 miesiaca, 2 razy zjechalem caly nasz wspanialy kraj!!ale trafilem, piekna e46 i tutaj...dla niektorych porazka a dla mnie odwrotnie...w dieslu!! szukalem tego konkretnego modelu i tlko diesel mnie interesowal i jestem bardzo zadowolony! moja nowa zabawka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 (edytowane) E-46 330d?? czy 320d?? tak czy inaczej oba fajniutkie i potrafią jeździć :notworthy: Edytowane 9 Czerwca 2007 przez DZIADU Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi