GregoriaN Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Przy wciskaniu sprzęgła z silnika wydobywa sie dziwny dzwięk, coś w stylu pocierania sie metalowych elementów. Co to może być? Wymieniałem i uzupełniałem olej w skrzyni, dalej to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebav Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Może sprzegło ci sie skończyło?? I okładzin już wcale nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 moze kosz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 prawdopodobnie wysprzęglik Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayfox Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 (edytowane) Ja bym stawiał na zużyte tarcze sprzęgłowe lub jakiś element dociskowy w sprzęgle, nie widziałem nigdy sprzęgła w twoim moto, niewiem jak sie to tam nazywa ;) Albo poprostu zdejmij pokrywę i zobacz :) sprzęgło powinno być widoczne zaraz po zdjęciu 1 dekla, no chyba że masz autpmat :P Edytowane 12 Maja 2007 przez grayfox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Tak w derbi sie wlasnie tak to objawia.Albo tarcze albo lozysko ksoza sprzeglowego.przy wcysnieciu gdy ma luz moze sie przekrzywiac i kosz moze obcierac o zebatke np walka wyrownowazajacego.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek 125 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Moim zdaniem to będzie wina zużytej tarczy oraz elementu dociskowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi