wik24 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 super sprzet narazie ciezko nawet go zobaczyc w salonach ale na zdjeciach juz robi niezle wrazenie.Siedzilaem na nowym z1000 ...przepiekna bestia .Gratuluje wyboru i sam odkladam na z750 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helmet Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 po dłuższej nieobecności jestem znowu.w temacie komentarza - te złote dubeltówki ze starszej 1000-czki nie przekonują mnie, więc cieszę się, ze 750 dostała tę 'baryłeczkę' - ale jako to się mówi - o gustach się nie dyskutuje... co innego nowa 1000 - te 'rumcajsy' są genialne.ogólnie po miesięcznym użytkowaniu mogę śmiało powiedzieć - jest dobrze! i liczę, ze będzie jeszcze lepiej z każdym następnym kilometrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Takze gratuluje :biggrin: Piekna maszyna :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superdropsy Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 witam, Z jest swietny... wlasnie przymierzam sie do zmiany motocykla i po odbyciu jazd probnych na kilku nakedach stwierdzilem ze Z jest po prostu boski :> silnik ciagnie juz od ~4000dzwiek - z ta nowa banka z tylu - zwala z nogzwrotnosc ok - ale tez ma sklonnsoci do Shimmy.. trzeba pomyslec chyba o amortazatorze skretu.przydalyby sie jakies uchwyty dla plecaczka... no ale to tak poza nawiasem :) podzielisz sie kilkoma inforacjami gdzie nabyles ten motocykl... widzialem ze na palecie go dostarczono... ze Slupska moze? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Takze gratuluje clap.gif Piekna maszyna buttrock.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wik24 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 heh ja juz mialem w planach kupic nowe z750 ale zona powiedziala nie ma remontu kuchni to nie ma motocykla :DDD i musze czekac do nastepnego sezonu...u nas na slasku dostepny bedzie w czechowicach dziedzicach u OLKA ale jak bylem to mowil ze dopiero za ok 2 tyg ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Gratuluję !!! To moto to moje marzenie !!! A w dodatku nówka sztuka ... piękna chwila !!! Rozdziewiczyć motocykl ... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nab Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 I jak się maszyna spisuje ? Ile zrobiłeś km ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karakalla Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Pogratulować!Mam starego zeta, też 750. Niech Ci dobrze służy i szerokiej drogi!!!PozdrawiamMozesz cos wiecej powiedziec o starym zecie? jak sie prowadzi i jak z oporawi wiatru?czy mozna porownac jego prowadzenie do bandita 600 naked czy jest o niebo lepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikuch87 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 uwaga - chwalę się. po całej zimie oczekiwania, na początku kwietnia, przyjechała nowa kawa, prosciutko z fabyki :-)jak to bywa w takich okolicznościach, banan nie schodzi mi z twarzy i jestem ucieszony jak dziecko w sklepie z zabawkami...pierwsze zdjęcia tu: http://www.bikepics.com/members/helmut1900/07z-750/ oooo godna maszyna super sie prezentuje gratuluje udanego zakupu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrAnEk654321 Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Witam :icon_rolleyes: Ja rowniez gratuluje :icon_razz: :lapad: maszyna sie swietnie prezentuje a poza tym nowe to jest nowe :icon_rolleyes: POZDRO no i bezpiecznych lotów :icon_eek: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi