bart xj Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) Witam :biggrin: tak jak w opisie szukam linków wiadomości o tym jak poprawnie podłączyć wózek boczny do motocykla nie przygotowanego pod ów kosz, a mianowicie yamaha xj 600 51j szukam przede wszystkim wiadomości o czymś takim jak system wahliwy do podłączenia wózka bocznego dla zobrazowania dam link o co mi chodzi http://www.trzykola.pl/ system ten pierwszy raz zobaczyłem na tej stonce i jestem w szoku nie to co w moim poprzednim moto (Ural ) zero walki z koszem czysta przyjemność z jazdy no cóż za przyjemność trzeba płacić , osoba zajmująca sie tym z wyżej podanej strony za samo podłączenie plus dany zestaw wahliwy ( wózek boczny posiadam) woła w granicach 3 tys. według mnie troszkę dużo ,tak wiec nie rozpisując sie potrzebuje wszelakie dane, linki ,foty, itp systemów montowania kosza . z góry dziękuje pozdrawiam i czekam na materiały :icon_eek: Edytowane 10 Maja 2007 przez bart xj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Fajna sprawa, jakiś czas temu się tym interesowąlem, ale nie dowiedziałem się za wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Fajne, ale pewnie mało stabilne, pewnie taki zaprzęg sam nie stoi, no i co jeśli motocykl się położy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Wózek montuje sie w 3 miejscach... musisz zakupić specjalne połaczenia i amortyzator skretu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Wpisz w google "sidecar", jest tego od pyty...W kwesti dokumentacji może być gorzej, ale jak poszukasz to może na coś trafisz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart xj Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Witam :buttrock: google i inne szukacze przerobiłem niestety nic ciekawego tam nie ma jedyne co znalazłem ciekawego to czeska strona klubu sidecar no i tam wiele fotek z zaprzęgów z różnymi motocyklami oto link http://www.sidecar-cz.com/ pozdrawiam i czekam na materiały witam :} widze ze tematł padł uuuuuuuuuuuuuuuu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSuzuki Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 przyspawaj :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi