Astarte Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Imprezka zaje...fajna. Wybawiłam się jak zwykle świetnie... z wydechów się postrzelało i kilka zakazów złamało :icon_rolleyes: Gerard wielkie brawa za organizację :) A dla właściciela ośrodka... **uj ci w *upę :wink: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Świetne miejsce, wspaniała atmosfera, fantastyczni ludzie :}Zlot był zajebisty! pozdrawiam wszystkich ;} Tylko jedno mnie trapi... Jak wychodziliśmy rano z domku to Lisena gestami dawała mi do zrozumienia ( z drugiego końca domku, żeby nie było...) najpierw że mnie udusi, podem że coś wydrapie... Czyżbym tak mocno chrapał? I czemu się usmiechała przy tym..? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Zapomniałem dodać że zgubiłem jedno szkło w okularach :smile: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 to sie qr...a działo.. hmm ........ fajnie szkoda ,że mnie nie było .. bym się dołączył do ,,rozrabiania" :) :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbicniev Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Taa, było bardzo miło.. Myślę, że skoro już tak miło rozpoczęliśmy sezon, to może coś podobnego jeszcze zorganizujemy? Pozdrawiam wszystkich obecnych i tych co żałują że nie byli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 A dla właściciela ośrodka... **uj ci w *upę :) Nie, nie, nie tak. **uj ci koło *upy bo w *upę byłoby za dobrze :smile: .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Nie, nie, nie tak. **uj ci koło *upy bo w *upę byłoby za dobrze :smile: .pzdri jeszcze by mu sie spodobało, a na przyjemność trzeba zasłużyć :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Jurgen- Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 A dla właściciela ośrodka... **uj ci w *upę :smile: co sie wydazylo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 co sie wydazylo ?No właśnie nic oprócz zakopanych paru motorków i cieniasa w tym klepisku a ten ćwok ciągle chodził mendził i za wszystko krzyczał 30 groszy no musiał być wku**wiający skoro nawet wyrocznia skoczył do niego z łapami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 No właśnie nic oprócz zakopanych paru motorków i cieniasa w tym klepisku a ten ćwok ciągle chodził mendził i za wszystko krzyczał 30 groszy no musiał być wku**wiający skoro nawet wyrocznia skoczył do niego z łapamiNo nie przesadzaj, za papier toaletowy nie trzeba było płacić :biggrin: p.s. Naprawde była full kultura, nawet sprzątneliśmy grzecznie po Disco :P Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 A mnie tam się podobało...Nawet ta menda nie zepsuła mi humoru... :P A Klaudiuszowi wszystkie krety uciekły. :biggrin: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Nie mogliśmy zostać,podjechaliśmy w piątkę tylko luknąć i się zapoznać,ale tak dobrze się wszyscy bawiliście,że żal było Wam głowy zawracać :wink: Szczególnie domki 17 i 18,choć grupa EKG też sporawa...cały taras zajęła :) Następnym razem...czemu nie? :lalag: PzdrJeżeli będziecie jeszcze tak długo się czaić to całe EKG albo wymrze albo zachla się na śmierć ;) Zapomniałem dodać że zgubiłem jedno szkło w okularach :biggrin:Masz je cały czas przy sobie, osobiście rozrobniłam obcasikiem i dosypałam do drinka. Za dwa dni będziesz je miał spowrotem, cierpliwości życzę ;) A tak na serio, Klaudiusz szacuneczek, nie chrapałeś ;) Pozdrawiam,Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Kawał skurw.............. jak wyjeżdżaliśmy stanął przy Barze i nie ustąpił miejsca nam a zwłaszcza Jędrkowi chłop 30 min słownie trzydzieściminut czekał aż ta małpa wyładuje ten zafajdany towar na Komunię i odjedzie na szczęście moto znalazło ujście z boku Kawał Skurw............. Wróg publiczny Nr 1 dawno takiego nie spotkaliśmy a przy okazji jak kiedyś przeż przypadek ale to zupełny przypadek tam się znajdę to chyba cosik mu zrobie bo wna ZLOCIKU nie za bardzo miałem SIłKI czyt byłem prtawie niepytomny :) ;) :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 ... a przy okazji jak kiedyś przeż przypadek ale to zupełny przypadek tam się znajdę to chyba cosik mu zrobie bo wna ZLOCIKU nie za bardzo miałem SIłKI czyt byłem prtawie niepytomny :lalag: :wink: ;)PRAWIE :) "Chopie"... ja się dziwie jak ty na nogach się utrzymywałeś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 PRAWIE :) "Chopie"... ja się dziwie jak ty na nogach się utrzymywałeś ;)Oj czepiasz się Astarte, toż to już PRAWIE tradycja, że Janek Wiśniewski padł... :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi